Мушкарци, да ли бисте оженили спонзорушу...?

Мушкарци, да ли бисте оженили спонзорушу?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Fiamma

Iskusan
Poruka
6.964
... тј. девојку која савршено изгледа, али знате да је са вама само због новца...
... без обзира да ли би вам била верна или не...
... без обзира како кува, каква је домаћица...
... и без обзира каква је у кревету...
... али да знате да је једино што ју је привукло на вама ваш капитал...
... и да би једва дочекала да ви отегнете папке, па да она наследи све... :mrgreen:

:?: :?: :?:

Молим жене да не попуњавају анкету... :hvala:

Poslednja izmena:
... тј. девојку која савршено изгледа, али знате да је са вама само због новца...
... и да би једва дочекала да ви отегнете папке, па да она наследи све... :mrgreen:

Mngo si ovde zbrkala i nemoguce da jedno iskljucuje-ukljucuje drugo..ako je kupujem itekako me ne bi smela varati..i itekako bi morala biti dobra u krevetu..ako je dobra riba to znaci da se mogu na njoj sexualno izivljavati tako da je odgovor da

Fiammu bih, jerbo se na par skliskih anketnih mjestašca, vrlo finom, gramatike poznavajućom piruetom izvila ;)
Тема није о мени него о спонзорушама :p

А где сам то оставила фин утисак? :)

Iako je neki namćor od žene, koliko sam do sada mogao skontat :lol:
:roll:
А да ти можда ниси био намћор па ме испровоцирао, а? :p

ako je kupujem itekako me ne bi smela varati..
Па, нисам баш сигурна... ;)
У сваком случају, ниједна те неће варати јавно, не мисли се на то...

Voleo bih da imam toliko para da mogu da oženim 3-4 sponzoruše :lol:

Odgovor je da. Mislim da sam vec i ranije govorio da je ta etiketa sponzorusa besmislena. Ne postoje sponzorusa i nesponzorusa kao dve odelite kategorije. Sve zene imaju dosta slicne kriterijume kad je u pitanju ono sto traze od muskarca samo je pitanje koliko je ta zena privlacna, odnosno da li moze da dobije to sto i hoce.
Kad je rec o vernosti, zena koja je pragmaticna mozda bi jos manje bila sklona tome da prevari.
Kad je rec o kuvanju, niko nikada nece zameniti moju mamu i to je nesto sto se mora prihvatiti.
Kad je rec o tome kakva je u krevetu, i to sam pokusao da objasnim, cim je zena izuzetno privlacna i daje, dobra je. Za muskarce ne postoji dobar i los seks. Los seks je kad nema seksa.
Kad je rec o kapitalu, to privlaci sve zene i to nikad nije jedino sto privlaci zene ma kakve pogrdne etikete im lepili.
Kad je rec o nasledjivanju, imala bi decu (ja bi joj napravio minimum cetiri komada) pa bi ona i deca to nasledili, a i ko ce ako nece oni?
Dakle isto kao sa svakom drugom zenom.

Odgovor je da. Mislim da sam vec i ranije govorio da je ta etiketa sponzorusa besmislena. Ne postoje sponzorusa i nesponzorusa kao dve odelite kategorije. Sve zene imaju dosta slicne kriterijume kad je u pitanju ono sto traze od muskarca samo je pitanje koliko je ta zena privlacna, odnosno da li moze da dobije to sto i hoce.
Kad je rec o vernosti, zena koja je pragmaticna mozda bi jos manje bila sklona tome da prevari.
Kad je rec o kuvanju, niko nikada nece zameniti moju mamu i to je nesto sto se mora prihvatiti.
Kad je rec o tome kakva je u krevetu, i to sam pokusao da objasnim, cim je zena izuzetno privlacna i daje, dobra je. Za muskarce ne postoji dobar i los seks. Los seks je kad nema seksa.
Kad je rec o kapitalu, to privlaci sve zene i to nikad nije jedino sto privlaci zene ma kakve pogrdne etikete im lepili.
Kad je rec o nasledjivanju, imala bi decu (ja bi joj napravio minimum cetiri komada) pa bi ona i deca to nasledili, a i ko ce ako nece oni?
Dakle isto kao sa svakom drugom zenom.

Boldovano pogledaj...pa mi odgovori molim te - Da li je i tvoja mama sponzorusa? Ili nije...ali je onda ruzna? Ili se ovo sto si napisao odnosi na druge ali ne i na tvoju mamu?

Rec - LJUBAV i VOLETI nisi pomenuo u ovom postu?

Boldovano pogledaj...pa mi odgovori molim te - Da li je i tvoja mama sponzorusa? Ili nije...ali je onda ruzna? Ili se ovo sto si napisao odnosi na druge ali ne i na tvoju mamu?

Rec - LJUBAV i VOLETI nisi pomenuo u ovom postu?

Romanticna ljubav je specificna po tome sto nije bezuslovna i zasnovana je na vrednovanju po sistemu 'jeste dovoljno dobar nije dovoljno dobar'. SVE zene uzimaju u obzir materijalni status i tu je besmisleno izdvajati sponzoruse kao nekakvu odvojenu kategoriju. Takodje mislim da i devojke koje nose etiketu sponzoruse i te kako uzimaju u obzir i druge muske osobine osim bogatstva. Jednostavno citava ta prica je besmislena. Sto vise para imas, interesantniji si zenama i to je jednostavno tako.
Jos samo da dodam, sto se tice ovog drugog boldovanog dela, on uopste nema veze sa ovim prvim. Moja poenta je bila da onako kako su ti ugadjale mama ili recimo baba po pitanju ishrane i kucnih poslova, tako ti nece ugadjati nijedna zena, nite verujem da danas covek moze da se nada da ce naci takvu nosila ona etiketu sponzoruse ili ne.

Poslednja izmena:
Romanticna ljubav je specificna po tome sto nije bezuslovna i zasnovana je na vrednovanju po sistemu 'jeste dovoljno dobar nije dovoljno dobar'. SVE zene uzimaju u obzir materijalni status i tu je besmisleno izdvajati sponzoruse kao nekakvu odvojenu kategoriju. Takodje mislim da i devojke koje nose etiketu sponzoruse i te kako uzimaju u obzir i druge muske osobine osim bogatstva. Jednostavno citava ta prica je besmislena. Sto vise para imas, interesantniji si zenama i to je jednostavno tako.
Jos samo da dodam, sto se tice ovog drugog boldovanog dela, on uopste nema veze sa ovim prvim. Moja poenta je bila da onako kako su ti ugadjale mama ili recimo baba po pitanju ishrane i kucnih poslova, tako ti nece ugadjati nijedna zena, nite verujem da danas covek moze da se nada da ce naci takvu nosila ona etiketu sponzoruse ili ne.
...pa sve se uzima u obzir ali nikad ne bih bila sa nekim akrepom samo zato sto ima para a sponzorusa valjda bi :think:

Au, brate, kako si ti u velikoj zabludi.

Nece da mi ugadja kao mama i drago mi je zbog toga...ali nije ni idiot koji smatra kako je ispod casti skuvati rucak, ili ostaviti zimnicu...Ja nasao takvu, ne znam sta da ti kazem...nije ni ruzna, nije ni sponzorusa jer ja nemam para da izigravam sponzora...a i da imam - ne bi to radio, ne trebaju mi takve zene. u stvari lazem - posluzile bi samo za seks i to je to...Zenio je ne bi...ne mogu da se pomirim sa tim da zivim sa nekim i da ga volim a da ona u meni vidi samo pokretni novcanik...

Zenama si mozda generalno zanimljiviji, odnosno imaces vecu paznju...samo je mali problem u tome sto paznju nekih normalnih neces da imas ako pocnes da izigravas sponzora. Mnogi moji ortaci zbog toga ne mogu da imaju neku ozbiljniju vezu, jer razmisljaju slicno kao ti...pa traze na pogresan nacin i na pogresnim mestima. I nadju ono traze - nadju djavola, a posle proturaju price kao i ti - danas su sve takve...nisu takve sve druze moj. Ima ih mnogo takvih, ne kazem...ali daleko od toga da su sve takve...

Poslednja izmena:

Back