Muškarače

Poruka
13.230
Da li su nam i one drugovi kao i drugovi ili ipak njima nešto fali? :rumenko:

i ako može neko iskustvo ili bar primer iz okruženja kako muškarače mogu biti ravnopravni članovi nekog isključivo muškog društva.

i zaboravio sam ovo - da li moraju da prtzaju žene, tj. biti lezbejke ili mogu da budu i strejt muškarače tj. da vole... patkicu :rumenko:

i ako može neko iskustvo ili bar primer iz okruženja kako muškarače mogu biti ravnopravni članovi nekog isključivo muškog društva.

i zaboravio sam ovo - da li moraju da prtzaju žene, tj. biti lezbejke ili mogu da budu i strejt muškarače tj. da vole... patkicu :rumenko:

Izbegavam..a nash zasto..zato sto kao krenem na tu foru ortaci ***** palac i nema sanse da ih posmatram ko ribe s flasom piva i kao jake su..e onda se one vremenom naloze na to sto sam s njima na ebi si mater..a drugi ih se plase..i onda ne mogu ih se otarasim a ne bi ih sheto daljinskim

Misim i muskarace imaju dušu

kako koja draga, ja sam imao druga koji je bio žensko, muškarača u pravom smislu reči, bila je u vezi s više devojaka tada nego ja
i izgledala je onako mačo, kad' bi je neko video nikad' ne bi rekao da je žensko. ona o sebi i nije mislila da je žensko
weird

kako koja draga, ja sam imao druga koji je bio žensko, muškarača u pravom smislu reči, bila je u vezi s više devojaka tada nego ja
i izgledala je onako mačo, kad' bi je neko video nikad' ne bi rekao da je žensko. ona o sebi i nije mislila da je žensko
weird
Dobro si prosao da nije i tebe opalila. :)

Koliko sam ja njih upoznao koje su piškile stojeći, ihaj.
Sve se poudaše i ispostavi se da u tako htele da budu bliže dečacima i proberu pre onih ženskastih što čekaju da ih neko primeti.
Baš kao i pravi muškarci, blah.

koleginica u srednjoj, najzenskastije stvorenje na planeti
ali imala tu nesrecu da je rodjena prokleto muskarastog tijela i nezgrapnih pokreta tako da nije mogla da nosi nista zenskasto jer je na njoj to izgledalo kao parodija zene
bila je hetero, isto tako, vecina crnogorki je zapravo hetero

inace, predpostavka da muskaraca <=> lezbejka je proistekla iz zadrndanog patrijahalnog muskog vjerovanja da se svijet vrti oko njihovog tukija
te da je jedini nacin da zena zeli neku drugu zenu taj da je toliko ruzna da je niti jedan nece taknut
pa onda koristi lezbejstvo samo kao izgovor, a u dubini duse zudi da je neki muskarac povali

koleginica u srednjoj, najzenskastije stvorenje na planeti
ali imala tu nesrecu da je rodjena prokleto muskarastog tijela i nezgrapnih pokreta tako da nije mogla da nosi nista zenskasto jer je na njoj to izgledalo kao parodija zene
bila je hetero, isto tako, vecina crnogorki je zapravo hetero

inace, predpostavka da muskaraca <=> lezbejka je proistekla iz zadrndanog patrijahalnog muskog vjerovanja da se svijet vrti oko njihovog tukija
te da je jedini nacin da zena zeli neku drugu zenu taj da je toliko ruzna da je niti jedan nece taknut
pa onda koristi lezbejstvo samo kao izgovor, a u dubini duse zudi da je neki muskarac povali
Baš bezveze, ali opeet treba biti svoj, pa kako prodješ.

sta znam, meni je taj stil obitavanja u muskom drustvu jadan.....znala sam jednu koja je izigravala ortakinju i tako dolazila do onih koje je zelela....inace, sasvim prosecnog izgleda, neupadljiva, ko sivi misko.....

znam jedino neke koje su s nama igrale fudbal, klikere i tukle se s muškarcima...al to davno...kao deca...a posle toga, kad su nam se životni putevi razišli, više nisam sretao takve...hvala bogu...

A šta ti zapravo podrazumjevaš pod muškaračama?
Izgled i građu tjela djevojke ili činjenicu da se druže sa muškarcima?
Jer u mom okruženju više je bilo 'ženskastih' djevojaka koje su birale muško društvo nego recimo krupne, nezgrapne košarkašice koje su se družile baš sa svojim ženskim društvom..?
Mislim da već ima jedan dobar post koji govori o predrasudama i etiketizaciji 'nepatrijahalnog modela žene' . Ako žena ne izgleda slabije fizički od muškarca kako joj pridati nježne, slabašne, manje vrijedne osobine? Ali opet kako fiziološki ipak u suštini nije muškarac (vidi ti to :eek: :lol:) onda mora biti nešto stigmatizovano jer žensko se mora staviti na svoje mjesto.

Pa razne varijante, ne moraju biti muškarače ako se druže s muškarcima, nego ponašanje, stavovi.
Nema veze sa fizičkim izgledom, ima krupnih koje su ženstvene a i sitnih koje su muškarače. :)

Primer koji sam ja imao u okruženju je ekstreman. Ona je htela da bude muško.
Oblačila se, izgledala fizički tako, šišala se, pričala tako, bila u vezi s devojkama.
Ma vrlo čudno...ma bila je vveći muškarac od pojedinih muškaraca :lol:
Ali nisu svi takvi slučajevi, ima ih koje imaju interesovajna kao muškarci, hodaju kao mi,
pričaju sa nama kao drugari, uklaaju se 100% ali vole da se k.rešu s muškarcima.
Ma ima raznih.

ma one su profi
dok se ostale žene iskidaše da večno budu namontirane i uslužne
one se zezaju kad je zezanju vreme
kupe znanje i zanat
imaju zaštitu i respekt
i na kraju bez po muke pokupe nekog stabilnog baju

svakako je patetičniji prizor osam nafrakanih farjli koje gledaju frajere kao vanzemaljce
i osam flegmatičnih bajica koji uvaljuju fazone tim frajlama

Nisam u potpunosti razumeo sustinu pitanja.Nemam nista protiv devojaka ciji je stil oblacenja malo drugaciji,koje se ponasaju drugacije od vecine devojaka sa nadrndanim i nepoverljivim stavom.Imam sjajno prijateljsko iskustvo sa takvim devojkama,jer su takve prave drugarice u pravom smislu te reci.Uvek zele da pomognu,jedna od njih mi non stop obezbedjuje karte za koncerte,bioskope,prva zove na pice,pozitivna je i izuzetno lepa,samo sto je previse hiperaktivna i ima ludu frizuru.Takve devojke kao prijateljice mi sasvim odgovaraju jer se uvek ponasaju u skladu sa datom situacijom,jer cine sve da ti nikad ne bude dosadno. :D

Mada,ukoliko bih s njom zeleo nesto vise,naterao bih je da po svaku cenu promeni stil oblacenja i frizuru kako bi bila malo zenstvenija,posto takve devojke zelim pored sebe.

Što bi reko jedan posebni dasa pre neki dan... mi smo ti take... ništa ljubav, tražimo partnera za parenje :rumenko:

ma sve zene su mushkarache samo su neke i ruzne

Samo, oprosti mu Bože jer ne zna što govori. Ne zna o životu a ni o ženama. Muškarače ostavljam tebi da uživaš u njihovu društvu

kada su u pitanju devojke koje izgledaju lepo i zenstveno, ali se druze sa muskarcima vise nego sa zenama, to mi je ok sve dok ta osoba ne zvuci kao muskarac svojim govorom, i dok ne pocne da odaje utisak lezbejke. takve devojke nisu retkost, i vec je receno da je to mozda i pametan pristup kada je u pitanju odabir muskarca za nju, jer bolje upozna "trziste muskaraca" nego njene drugarice koje se drze zenskog drustva.

ali ako se radi o muskaracama u smislu da je to zenska osoba sa fizickim osobinama muskarca, goveda ili medveda, koja je uprkos bilo kakvom trudu sa sminkom i odecom i frizurom, nezenstvena, to je onda zalostan slucaj prirodne greske, i sa time ne zelim da imam nikakva posla.

Nisam u potpunosti razumeo sustinu pitanja.Nemam nista protiv devojaka ciji je stil oblacenja malo drugaciji,koje se ponasaju drugacije od vecine devojaka sa nadrndanim i nepoverljivim stavom.Imam sjajno prijateljsko iskustvo sa takvim devojkama,jer su takve prave drugarice u pravom smislu te reci.Uvek zele da pomognu,jedna od njih mi non stop obezbedjuje karte za koncerte,bioskope,prva zove na pice,pozitivna je i izuzetno lepa,samo sto je previse hiperaktivna i ima ludu frizuru.Takve devojke kao prijateljice mi sasvim odgovaraju jer se uvek ponasaju u skladu sa datom situacijom,jer cine sve da ti nikad ne bude dosadno. :D

Mada,ukoliko bih s njom zeleo nesto vise,naterao bih je da po svaku cenu promeni stil oblacenja i frizuru kako bi bila malo zenstvenija,posto takve devojke zelim pored sebe.
heh, morala sam procitati temu, jer se i ja krecem u muskom drustvu
a nisam primetila da pustam brkove i te fore :)

i da, tvoj post mi se svideo
setila sam se mog decka
njemu sam obecala da pustam kosu :D
msm, da nema vise šišanja mašinicom, čirokana, asimetrija i sl stvari :D
mozda samo malo... ;)

Back