Muškarac u slici

u stvari bilo jeobrnuto, vec sam pocela sumnjati u zensku logiku :lol: kad ono njih dvojica joj organizuju rodjendan!!!
kakva ekipa:heart:
Kravitz, who was married to Bonet from 1987 to 1993, posted a black and white photo of himself and Bonet's current husband Momoa to commemorate the special day. The legendary singer — and father of actress Zoe Kravitz — captioned the photo, "Happy Birthday @prideofgypsies. One family. One love."

moj bivsi muz nece ni sa mnom da razgovara ni sa svojom decom vec godinama, a o mom sadasnjem partneru da ne govorim, njega bi verovatno voleo da vidi kako visi okrenut naopacke :lol:

volela bih da pitam lisu bonet kako joj je to poslo za rukom da udruzi bivseg i sadasnjeg da joj prave zajedno rodjendansku tortu
:heart2:

moj bivsi muz nece ni sa mnom da razgovara ni sa svojom decom vec godinama, a o mom sadasnjem partneru da ne govorim, njega bi verovatno voleo da vidi kako visi okrenut naopacke :lol:

volela bih da pitam lisu bonet kako joj je to poslo za rukom da udruzi bivseg i sadasnjeg da joj prave zajedno rodjendansku tortu
:heart2:
И она је. ОК и они. Ни су се растали на нож сигурно. Знам неке парове који тако функционишу.
И ми бисмо могле. Али не могу они :lol:

šta god meni je Momoa skroz seksi

1600603476116.png

Ni meni se ne dopada. Ja nesto ne klikcem sa tim tipom...nisam ni Leniju nešto sklona.

On je ipak povlašćeno dete iz gimnazije sa Beverli Hilsa, one gimnazije koju smo gledali u seriji. Uvek mi je tako i delovao. Pomalo folirantski.
Poput Sleša, ako ne grešim oni su čak i drugari iz škole...iako je on super, super gitarista, obojica su ali imaju nešto meni neprivlacno.

Back