Muškarac u slici

Шта му је са кожом, фуууј...

Star je.

- - - - - - - - - -

Jok se i ne drogira, jednom djanki uvek djanki. Oni samo naprave pauzu sa vremena na vreme da bi odmorili jetru, ali se svi vracaju pre ili kasnije. se pucao u venu i to je kraj price, igla se ne ostavlja.

Duva, ne bode se. Igi ne laže.
Ima čovek sedam banki, i kad se drogirao nije to krio.

ne duva i ne bode se

Ili tako.
Znam da sam nedavno gledala neki razgovor sa njiim gde je baš rekao da je droga sr.anye, i da je jedino ok dunuti ponekad... pa sam zato pomislila.
Evo ga sa sinom, koji je 69. godište.

tumblr_lm3ca0qugz1qkofwio1_12801.jpg

Poslednja izmena:

Ovo zadnje neki gej parti.

- - - - - - - - - -

Duva, ne bode se. Igi ne laže.
Ima čovek sedam banki, i kad se drogirao nije to krio.

Aaaa, znaci od trave koja spusta on sa sedam banki trci ko oparen po bini :lol:

Aaaa, znaci od trave koja spusta on sa sedam banki trci ko oparen po bini :lol:

Nemoj da si bukvalista. Duva se posle, a ne pre koncerta, majkumu.
Vidiš da Miller kaže da Igi ni ne duva.

Ma to je prosto takav tip, do poslednjeg daha.
Baš mu se divim, i zato mu i jeste mesto na ovoj temi.
Ćopa, preživeo sve i svašta, objektivno ni ne mora, a on non-stop na turneji, svaki koncert kao da mu je poslednji, iz sve snage.
:) Gledala sam ga i ove godine, divno, na koncertu ekipa njegove generacije, moje, i milion klinaca - i klinci znaju i one stare Stooges stvari...
Čarolija :heart:

A sta znaci kad muskarac okacisliku muskarca na temi gde bizene trebale da kace slike muskaraca ? Misim ne znam pa da mi neko objasni
Ustvari ne mora...neka ovo budu moja razmisljanja naglas

Poslednja izmena:
Nemoj da si bukvalista. Duva se posle, a ne pre koncerta, majkumu.
Vidiš da Miller kaže da Igi ni ne duva.

Ma to je prosto takav tip, do poslednjeg daha.
Baš mu se divim, i zato mu i jeste mesto na ovoj temi.
Ćopa, preživeo sve i svašta, objektivno ni ne mora, a on non-stop na turneji, svaki koncert kao da mu je poslednji, iz sve snage.
:) Gledala sam ga i ove godine, divno, na koncertu ekipa njegove generacije, moje, i milion klinaca - i klinci znaju i one stare Stooges stvari...
Čarolija :heart:

Ja ti kazem da ne moze da se ne puca ako se pucao celog zivota. Nije ti cudno sto sa sedamdeset godina trci po bini kao mlado kljuse?

Ja ti kazem da ne moze da se ne puca ako se pucao celog zivota. Nije ti cudno sto sa sedamdeset godina trci po bini kao mlado kljuse?

Ne trči kao mlado nego kao staro kljuse. On pre svega vuče jednu nogu...
Ne mogu da se svađam sa tobom jer nemam čin, tj. bogato narkomansko iskustvo
Ali razmisli ovako: da je hors ne bi trčao, možda spid... ali mislim da u tim godinama više postiže nekom vitaminskom inekcijom i vinom.
(Znam po sebi, poludim od šećera u alkoholu, mogu da igram celu noć, bez droga, ako malo posustanem dosta je jedna rakijica)
Nemoj da potcenjuješ prirodno ludilo, to daje najviše snage :D

Back