Sad se vest gradi, saznaćemo i kojom tehnikom davio (FOTO, VIDEO).
Kad je bio Ribnikar, čuo sam prvu vest da je bila neka pucnjava kod Ribnikara i neke rendom gluposti koje standardno idu uz vesti o pucnjavama. Zaključim da to verovatno kalirala neka pošiljka horsa pa drugari rešili da prodiskutuju o tome s dobavljačima, Vest precrtam u glavi kao nezanimljivu i krenem svojim poslom. Nešto oko podneva ili pre, nalazim se po dogovoru s nekim poznanicima. Gledam, svi nešto pokisli, bacam neku glupu foricu kolko da podignem atmosferu, gledaju me ko da sam se pretvorio u osmi putnik. Jedan me pita dal sam čuo za pucnjavu, odgovaram nešto u stilu - Nešto malo da, šta kažu, jel pao neki morončić za slobodu? Naravno da su skontali da nemam pojma o čemu je reč, a ja tek tad saznao šta se desilo i s čime se sprdao par sekundi ranije..
Siguran sam da su već kod prve vesti bar znali da je bilo u, a ne kod, i siguran sam da su namerno kitili prvu vest glupostima da ima šta da se razglaba dok im ne stigne konkretluk. Nešto stvarno nije u redu s novinarskom profesijom.