Muškarac je odgovoran da brine za prihode

Muškarac je odgovoran da brine za prihode. Žena to ne mora da radi.

• To je tacno

• To je netacno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Deca će uveliko da budu svoji ljudi kad završe faxove, pa će tako i da se opredeljuju. Svojom voljom, a potrebnim znanjem i željom da žive tamo gde su naumili..

Ne znam samo što svi koji pate za emigrantskim životom ne apliciraju za kanadske pripeezdine, do 47. god. mogu da se srede papiri. Ukoliko nešto u skorije vreme nisu promenili, a čuo sam da su nešto prišrafili :mrgreen:

Pa nekako mi se ne krece ispocetka u ovim godinama, suvise duboko sam pustio korenje, al za mlade to ne vazi
Na kraju krajeva mnogi bi predali da je to u tim godinama lako...to je trebalo 10tak, 15 godina ranije da se uradi
Mislim da je sad malo prekasno a i ne bi da pojacavam populaciju na granici sa aljaskom...ja sam vise mediteranski tip

(neam muda)

Delimicno tacno.

Muskarac jeste odgovoran za prihode ali ne iskljucivo i samo on. Odgovornost deli sa zenom, koja je u istoj meri odgovorna za prihode i standard njene porodice.
Stvar je internog dogovora kako ce se ta odgovornost podeliti, ali u eri kada se zene obrazuju, rade i zaradjuju isto koliko i muskarci, ne vidim razlog da se na njih stavlja iskljuciva odogovornost za prihode. A odogovornost postoji kod svakog odraslog coveka koji formira porodicu, bio muskog ili zenskog roda.

Back