Muškarac je odgovoran da brine za prihode

Muškarac je odgovoran da brine za prihode. Žena to ne mora da radi.

• To je tacno

• To je netacno

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Netačno.
Ono, nekad je to bilo
ali tada su žene bile uglavnom samo domaćice.

I, nikad neznaš šta život nosi.
U početku braka sam toliko dobro zaradjivao
da mi je bilo ispod nivoa da pitam ženu da li
je primila platu, ostavljao sam joj to
za ženske potrebe.
Pa je bio i period kad su nam jedini prihodi
bili njena platica.

Sada smo tu negde,
ona nešto, ja nešto.
Bitno je sve ovo nije uticalo
na brak ni najmanje.
PS: Jedino, kao i svi,
lakše se posvadjamo kad nema para.

Poslednja izmena:

To je tacno...
To je netacno....

Nema trece varijante ili ako mislite da ima morate se odluciti koja od ove dve je vise tacna za vas i za vaseg odabranog ili buduceg odabranog partnera.

Tacno je. Bas zbog vase prirode. Ne znam odgovornog tipa koji se ne bi osecao deprimirano da je nesposoban da zaradi.
Sto opet ne znaci da zena treba da sedi skrstenih ruku.
Ali, cini mi se da je bilo zdravije kada se znalo ko kosi a ko vodu nosi.

To je tacno...
To je netacno....

Nema trece varijante ili ako mislite da ima morate se odluciti koja od ove dve je vise tacna za vas i za vaseg odabranog ili buduceg odabranog partnera.
pa ne baš, ženi će biti oprošteno od strane društva ako slabo zarađuje ili ne zarađuje uopšte ali muškarcu teško, eto u tome je razlika

Sigurno je tako,ako muz sam radi.Muz prilaze,a zena raspolaze.kada je sloga u kuci uopste nije bitno ko je glavni u kuci.Video sam vise takvih stvari,gde se muzevi busaju u grudi da zena ne sme da pisne,a ked odes kod njega kuci,on se ne cuje.Sloga i raumevanje su najbitniji za kucu.Mada je dans tesko kad oboje rade,ako nemaju koga da im cuva decu dok su mala,a plate nisu toliko velike da mogu da se plate vrtici.

To je tacno...
To je netacno....

ako sutra ostanes bez posla i trazenje novog posla potraje, a zna se desit u ovoj uvrnutoj zemlji s imaginarnom privredom
hoces li ocekivati od svoje trenutne ili buduce partnerke da vas u tom periodu izdrzava ili smatras da je savrseno prihvatljivo da te ona, kako vi to strucno kazete na svom pdfu, pedalira u polovno bankrotirano dupe?
ok, ustedjevina i sve, al to ima limit...zivot nekad probije sve limite
tu negdje ti je i odgovor, sto se mene tice

Back