Pisalo se vec puno o tome da su zene i muskarci po mnogim pitanjima razliciti a tu je narocito i primer kako se ponasaju kad ima novcanih problema...u mojoj familiji samo je otac radio maka bila domacica pazila mene i brata vaspitavala nas i brinula uopste oko svega kuvanja pranja peglanja...otac je donosio platu pa se rasporedjivalo za sta sve treba da se plati za hranu za knjige odecu itd...ako bi nekad zafalilo otac bi znao da prebaci majci kako je to zato sto ona ne radi ne privredjuje i sl. Kao da posao domacice i majke ne vredi bas nista...ljutilo me je to bilo mi je zao majke i uvek cu pamtiti njene reci: Imaj uvek svoj dinar nemoj zavisiti od muskarca je rprvom prilikom ma koliko te voli reci ce ti: Jedes moj hleb...i to je najveca istina...gledam tako i neke druge porodice sad i vidim...zena recimo ne radi tesko je naci posao i odmah nastanu problemi..prebacivanje svadja... Ispada ok radi pa cu te voleti ovako si ispod svakog postovanja... ja sam nekako prokleto u snovima pa sve mislim kako je lepo kad dvoje sednu pa popricaju o problemu gledaju da ga rese...imaju razumevanja...mislim takav nacin mi je ogledalo stabilnosti jedne veze braka..a ako se ljudi zaista svadjaju i rastanu zbog toga sto je jedno nezaposleno kakva je onda to sigurnost i stabilnost?