Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.188
Da sam glumac bio bih viktor savic los,a dobar moze mads mikelsen ili hugh jackmen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može muškarac da glumi orgazam, u smislu da izbaci spermu (full kaboodle) a da ne oseća ništa. Međutim, u toku odnosa može da se desi da kap sperme iscuri pre samog orgazma, što je čest uzrok neželjenih trudnoća. Ali to nema nikakve veze sa orgazmom, jer to muškarac i ne oseti, i nema načina da to "uskladi" sa foliranjem "ah ah ah svršiću...".Čuh jednom da se može desiti da do ejakulacije dođe i bez orgazmičkog osećaja.. Pa šta kažete?
Uh, to je ono kontrolisanje seksa.Muskarac moze da odglumi kao nece mu se, nije mu do seksa - kad sam ja hteo ti nisi, izvini.. sad meni nije do seksa.
Mada i u tom slucaju malo vrc vrc pa ga brzo izda ona stvar
A orgazam ne moze da odglumi, ili ga ima ili ga nema.
Ovako nesto je nemoguce,cudi me da Paula citira neki nepoznati izvor u kome je napisana besmislica o ejakulaciji bez orgazma,jedino sto je moguce je orgazam bez ejakulacije ili neki minimum koji se i ne primeti tako da je ova prica prazna.Obično se kaže da žene znaju da odglume orgazam.
No, može li muškarac da odglumi orgazam?
Čuh jednom da se može desiti da do ejakulacije dođe i bez orgazmičkog osećaja.. Pa šta kažete?
Za žene, da li su nekada posumnjale
Za muškarce, da li im se to nekada dogodilo i da li su zatim rekli bilo je sjajno iako nisu ništa posebno osećali.
Pogledajte prilog 1226279
čudi se ti, niko ne braniOvako nesto je nemoguce,cudi me da Paula citira neki nepoznati izvor u kome je napisana besmislica o ejakulaciji bez orgazma,jedino sto je moguce je orgazam bez ejakulacije ili neki minimum koji se i ne primeti tako da je ova prica prazna.
Zenama je dato to exkluzivno pravo prevare.....![]()
Kako? Ajde, kako? Kako se ejakulacija odglumi? Ups, izvini draga, k.rešemo se non stop pa faktički i nema sperme? Ma daj.Obično se kaže da žene znaju da odglume orgazam.
Čuh jednom da se može desiti da do ejakulacije dođe i bez orgazmičkog osećaja.. Pa šta kažete?
Za muškarce, da li im se to nekada dogodilo i da li su zatim rekli bilo je sjajno iako nisu ništa posebno osećali.
zabašuri... zaba koja bleji u parnom kupatilu tj šuri seMože da odglumi, ako mu padne u toku odnosa pa se brzo snađe da zabašuri što ga je drug izdao![]()
NeObično se kaže da žene znaju da odglume orgazam.
Još ne sretoh takvog
Tesko se kontrolise to. Vidi seUh, to je ono kontrolisanje seksa.
Čuh jednom da se može desiti da do ejakulacije dođe i bez orgazmičkog osećaja
Mislim na to, da ona njega kontrolise tako sto ne bude raspolozena neko vreme, ovaj se naljuti i odustane, ona skapira i bude raspolozena, ali se njemu ne svidja sto je kad je samo njoj do toga i onda on nece ali ona zavrcka i on onda on poklekne.Tesko se kontrolise to. Vidi se
A tooooo.. pa moze joj se.Mislim na to, da ona njega kontrolise tako sto ne bude raspolozena neko vreme, ovaj se naljuti i odustane, ona skapira i bude raspolozena, ali se njemu ne svidja sto je kad je samo njoj do toga i onda on nece ali ona zavrcka i on onda on poklekne.