Muškarac gleda svet očima deteta

Zato sto je in da danas izrazavaju svoja osecanja, da budu jedinstvene, tesko razumljive, da bi se muskarac trudio da ih shvati, razume, bla bla bla, a za muskarce je obrnuto, sto vise pricas o sebi veci si egoista, mlakonja i nesiguran u sebe. A uzgred i verujem da te smarajy te stvari kao muskarca. Da ti se i ne blebece toliko o svemu tome. Radije bi u neko zezanje a? Orgije sa 10 brazilki.

Pa ne bi prezivele da nisu naucile da kontrolisu muskarce. No sada je vreme da se i muskarci trgnu. Da budu svesni da nije svet satkan od svile i pikane. Da je vagina isto sto i penis i istu vrednost ima..Tako i sa sexom. Da ti zena ne cini uslugu ni na koji nacin ako spava sa tobom. D ajoj nisi duzan nista za to i td..

Pa ne bi prezivele da nisu naucile da kontrolisu muskarce. No sada je vreme da se i muskarci trgnu. Da budu svesni da nije svet satkan od svile i pikane. Da je vagina isto sto i penis i istu vrednost ima..Tako i sa sexom. Da ti zena ne cini uslugu ni na koji nacin ako spava sa tobom. D ajoj nisi duzan nista za to i td..

A šta ako ti kroz svoju lukavost zapravo želi dobro?To je interakcija, kao skvoš, što je jači udarac povratni je još jači.Možda želi da budeš bolji da bi i njoj bilo dobro.:)

Deca upravo vide svet mnogo slojevitijim i zanimljivijim od odraslih. Odrasli ga svedu na ogoljeni okvir, a sve divne detalje skidaju jedan po jedan i odbacuju kao nepotrebne, dok na kraju ne ostane jasna struktura ogoljena i pusta. Ništa zanimljivo za istraživanje i za radost tek tako bez procene šta je iza što ja mogu da dobijem.
Mislim da to nema veze sa polom, već sa tim kako neko lično posmatra svet bio žena ili muškarac.
To dete u nama ipak ne može da se ponaša potpuno slobodno kao da sve ostalo ne postoji a što nije radosno i zanimljivo.
Kad sklopiš tu dečiju razdraganost sa sputavajućim okovima dobiješ nekad nejasna bića rastrzana izmedju ta dva sveta.

Zar nije zanimljivo da je muški način delovanja po pitanju ljubavi i seksa krajnje jednostavan, dok je ženski više nalik gradivu iz nekog udžbenika o vojnoj strategiji?
Tema nije uvredljiva, samo me zanima zašto komplikovano, jer kao muškarac sam jako jednostavan.

zapravo, sto se toga tice, one se mnogo manje razlikuju od nas nego sto bismo mi to zeleli

Zar nije zanimljivo da je muški način delovanja po pitanju ljubavi i seksa krajnje jednostavan, dok je ženski više nalik gradivu iz nekog udžbenika o vojnoj strategiji?
Tema nije uvredljiva, samo me zanima zašto komplikovano, jer kao muškarac sam jako jednostavan.

vish...i mene to zanima
zahto je nepisano da pravilo da kada pridjesh i pitash...osh...nesh yebat
enigma

Back