Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.941
svaki muškarac koji je prevalio 40+ našao se u ovakvoj situaciji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod depresivnih muškaraca, češće je prisutna izolacija od okoline („neka me svi ostave na miru“), društveno povlačenje, povlačenje u sebe, neprihvatanje pomoći drugih („mogu to i sam rešiti“), gubitak volje, loše razmišljanje o sebi, nisko samopoštovanje, strah od neuspeha, samooptuživanje uz osećaj krivice, kao i problemi sa spavanjem, gubitak ili povećanje apetita i posledično tome telesne mase, kao i gubitak ili pojačani interes za seksualne odnose.DEPRESIVNI MUŠKARCI STVARAJU KONFLIKTE, DOK DEPRESIVNE ŽENE IZBEGAVAJU SUKOBE
Depresija je bolest i pojavljuje se kod mladih, muškaraca srednje dobi, a i starijih. U nastanku depresije veliku ulogu imaju stres i gubici s kojima se suočavaju muškarci različitih godina – stres tokom studiranja, na poslu, razvod, smrt voljene osobe, zlostavljanje, teške telesne i neurološke bolesti, na primer karcinomi, srčani infarkt, multipla skleroza, kao i zavisnosti. Ali, bez obzira na to kad se javi, važno je znati da je depresija bolest koju treba ozbiljno shvatiti i lečiti.DEPRESIJA IMA 1000 LICA
Slazem se, depresija je stanje duha, a ne godine u telo.Mišljenja sam da depresija nema veze sa godinama.
Mišljenja sam da depresija nema veze sa godinama.
itekako su povezaniSlazem se, depresija je stanje duha, a ne godine u telo.
Ne mora da znači , čak šta više netačnosvaki muškarac koji je prevalio 40+ našao se u ovakvoj situaciji
TačnoMišljenja sam da depresija nema veze sa godinama.
Stao sam kod opisa ponašanja tinejdžera.
po ovome ja sam ženaDEPRESIVNI MUŠKARCI STVARAJU KONFLIKTE, DOK DEPRESIVNE ŽENE IZBEGAVAJU SUKOBE
Pa imam periode tugovanja, poricanja, sagledavanja, prihvatanja...ne tako često. Samo kod krupnih događaja.Moonjo tresne li tebe nekad depra ?
Ja cijeli život izbjegavam konflikte, znači li to da sam stalno u depresiji?po ovome ja sam žena
Nista od toga, bes nisam imao odavno, ne pamtim. Pusac sam 40 godna… Zapravo sam takav bio pre 32.svadljivost, razdražljivost, napadi besa, i gneva, agresivna i druga rizična ponašanja, na primer konzumacija alkohola, nikotina, neodgovorno ponašanje u saobraćaju i slično.
kazu da se u tim godinama desavaju i hormonski poremecaji koji uticu na promenu psihe pa je bioloski normalno da muskarac "poludi" posle 40-te.........slicno kao sto i adolescent poludi u pubertetu radi promene rada hormona.Možeš mi objasniti zbog čega ?
Moje je mišljenje da depresiju uzrokuje mentalni sklop ,stanje duha (kao što je Kafica napisala),možda neka trauma iz prošlosti.Zašto bi neko bio u depresiji samo zato što je napunio 40?
Možda grešim ,htela bih da čujem tvoje mišljenje.
takođeJa cijeli život izbjegavam konflikte, znači li to da sam stalno u depresiji?![]()