Мушка ташна ?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.772
Ви сте жене па се боље разумете у цене. Реците ми, колико би могла да кошта оваква мушка ташна од коже дебљине 4 мм, димензија 40 см дужине, 30 см висине и 20 см дебљине. Много ми се допала. Осећам да није испод 300 евра.

tasna.jpg

Ви сте жене па се боље разумете у цене. Реците ми, колико би могла да кошта оваква мушка ташна од коже дебљине 4 мм, димензија 40 см дужине, 30 см висине и 20 см дебљине. Много ми се допала. Осећам да није испод 300 евра.

Pogledajte prilog 1040768
Tu je negde.Otprilike!
Kupiš neku manjih dimenzija ,za manje para.

zavsi da li je brendovana ili no name
ako je pravi privatnik na cenu najvise utice kvalitet koze i stepova i cena moze da ide od 100€ pa navise
kod brendovanih je vec druga prica i cena ide samo navise jer na cenu materijala dodaju i brend bonus zarade.

Мени се баш свиђа, права мушка торба. Волим када ново делује офуцано:lol: а неуништиво.
Гледала сам мушке торбе, ове модерне- као женске. Још се и пресијавају. Уз то панталоне довољно кратке да се види зглоб, довољно уске да не можеш да седнеш, обрве почупане да свака жена позавиди,... Идеално да ти буде најбоља другарица.

Pogledajte prilog 1040768
koliko košta neka košta, ovo jednom kupiš i traje ti ceo život
ni kola ne traju toliko, a ne moraš da je registruješ svake godine :lol:

Еххххх......"Блади вел СР" !! На ових 33 000 што примим месечно човек може само да се тужно осмехне на своје позитивне мисли. Јесте да уживам на државном послу......али зато добијеш и мизерију од плате ! :)

Еххххх......"Блади вел СР" !! На ових 33 000 што примим месечно човек може само да се тужно осмехне на своје позитивне мисли. Јесте да уживам на државном послу......али зато добијеш и мизерију од плате ! :)
Иди на огласе. Моје крпице, Купујем- продајем,... Можда има слична, половна а очувана и 3х повољнија.

Ne znam koliko kosta,ali 300 eura mi je mnogo dati za ovakvu torbu.
Ма то је моја препоставка. Нисам ја ту ташну уживо видео. То је слика са нета. Сутра можда свратим до ташнерске радионице да питам власника колико би он наплатио овакву ташну.

Back