Muska solidarnost

Lepotice na sajmovima, osim performansi automobila, moraju da znaju i kako da se odbrane od muškaraca...
Jedan od najposećenijih sajmova u kojoj god zemlji da se nalazite, svakako je sajam automobila. Ne samo zbog toga što očekujete da vidite kako izgleda novi BMW 650i kabriolet, već zbog mladih dama koje stoje pored automobila...
Upravo zbog lepih hostesa su dva mladića iz Hrvatske posetila sajam, ali oni se nisu kao "ovi naši" folirali da slikaju kola svojim telefonima, a zapravo zumirali lepotice, oni su otišli korak dalje i zaigrali igru "Udri hostesu po guzi" i to bas onu koja je bila najoskudnije odevena i ponasala se izuzetno arogantno.
Jeste da je ružno uraditi tako nešto devojkama koje osim performansi svakog automobila moraju da znaju i da se odbrane od nasrtljivih momaka, ali je ova njihova zabava izazvala opste odusevljenje i dala je podstrek i drugima to da rade tako da se nesretna hostesa morala povuci sa standa i spasiti od opste navale nasrtljivaca koji su je poceli tapsati po guzi.No to za nije bio spas jer su zatim usledili otvoreni pozivi da sa njom zakazu dejt za nesto konkretnije.:hahaha:

Nazalost sve je manje ima , nazalost medju nama su mendzajne -slabici omadjijani vadzajnama sline koje nisu ni prici nasim starima....
Pozdrav za kolegu !
Nadam se da ces nam se vratiti jos jaci za inat dushmanima!

]

ako misliš na hana p., trajno je banovan. nakon 5 godina na forumu.
a koliko vidim svaki novi nalog mu gase uz obrazloženje da je klon postojećeg korisnika:confused:
znači, bukvalno mu ne dopuštaju da ponovo učestvuje na ovom forumu.
takvu diskriminaciju i netrpeljivost prema nekom korisniku nisam videla ni na Politici.

Naravno to se podrazumeva kao i obaveza da doslednom i principijelnom coveku uvek ukazes na mogucu prevaru koja moze da dodje od strane zene .Uvek treba razotkriti polovnjacu i ravu koja bi htela da se uvali kod takvog coveka e sad ako on to prihvati i spreman je da to proguta to je vec njegov problem ali svakako mu uvek treba ukazati na to.Licno bih bio zahvalan svakom ko bi me obavestio o nekoj drolji koja bi zelela oci da mi zamaze.

Naravno to se podrazumeva kao i obaveza da doslednom i principijelnom coveku uvek ukazes na mogucu prevaru koja moze da dodje od strane zene .Uvek treba razotkriti polovnjacu i ravu koja bi htela da se uvali kod takvog coveka e sad ako on to prihvati i spreman je da to proguta to je vec njegov problem ali svakako mu uvek treba ukazati na to.Licno bih bio zahvalan svakom ko bi me obavestio o nekoj drolji koja bi zelela oci da mi zamaze.
Naravno kolega- UVEK ! Sam tu za nase.
Stara izreka kaze- Informacija (prava, tacna, u pravo vreme) zlata vredi. bukvalno.

Kolikom sam broju momaka otvorio oci za neke izbushene profuknjace a koje su glumele super fine ljupke i smerne zenice , neki su se naljutili neki shokirali ali su svi shvatili na kraju da sam bio u pravu i postali oprezniji i tako prosli u krajnjem skoru bolje nego da im nisam rekao, i spasli se mnogih nevolja ,danas me tapsu po ramenu i nazdravljaju odusevljeno cim me vide, zaista ne secam se kad sam zadnji put platio pice u kafani :D

Poslednja izmena:
Pogodio je opajdare pravo u centar a to ne mogu da mu oproste nikako.

tako je .a i mnoge je mekusce nachepio.
Slusajte zglavkari : ne mozete pomoci sami sebi jer vi sami ste propaliteti, uvlacenje pali retko i na kratak rok , znaci kao sto propalitet ne moze pomoci drugom propalitetu tako ni vi ne mozete pomoci sami sebi, samo ako shvatite problem i shvatite da vam mi koji smo uspesniji pomazemo dobronamernim savetima ,mozete se izdignuti.
Ja sam licno upijao znanje od oca ,striceva, starije brace ,koji su bili i ostali zmajevi za zene.

Poznata je cinjenica da zene sa gadjenjem gledaju na sve mekusce koji ih ne tretiraju na muski nacin dakle grubo i strogo.Mnoge to nece priznati zarad kratkorocnih ciljeva koje ostvaruju na racun tih mekusaca koji im se uvlace i povladjuju ali dugorocno su ti papucari osudjeni na propast.

Te njihove tragicne konstatacije mi jos vise daju motiva da ih razguzim jer znam da ih je istina pogodila u centar sujete a tu ih najvise boli.Podsvesno te nesretne zene to rade sa namerom, jer ocekuju da im odgovorite na muski i grub nacin posto im je to potrebno da bi dobile potvrdu da ste onaj pravi ili da bi ukoliko se povucete dobile potvrdu da ste mekusac.Zene traze grubost i ocekuju je od pravog muskarca .Mogu imati pored sebe nekog smokljana da im sluzi za paradiranje ali ce ipak traztiti nekog grubijana da im sve koske polomi kad padnu u krizu cuvenog neizdrza.

Back