muska solidarnost

Ima naravno muske solidarnosti cesto,drug pomaze drugu kad je frka uz sve one srdacne reci "Naravno druze moj samo kazi" i te fore,naravno kada bas dodje do neke prave i zjbane frke onda toga nema niti bilo koga od drugara,sto se tice pisanja u duetu ok ide se cesto na pisanje zajedno,kao ono ukrstimo maceve i tako to ali zenska solidarnost i to mi je smesna da umres,jos od klinackih dana pocinju da se drze za ruke i sta ti ja znam pricaju satima sedam puta dnevno a bas su se malopre rastale,i sve nesto...I posle se domundjavaju,placu jedna drugoj pa se tese,meni to izvinite ali oduvek izgleda kao neka BOLEST,eto sad me ubijte!

e muska solidarnosti ajde shta radite kad naidjete na nezgodne komsije onako vi ste kao u finijem kraju i dodju vam neki shto bi se reklo ... maxi delta i to... onako ako vredjam obice mi se ali nije vam bash drago sto su tu mislili ste da to raste samo na televiziji... nekako osecam se malo ugrozeno nisu od onih koji gledaju svoja posla

i onda vam bushe zgradu ispod stana... el pobegnete u US Steel studentsku biblioteku da naucite nesto u blistavom i opremljenom knowledge centru (nekad poznatu kao svetozar markovic sto se i moze videti na musavim slovima iznad ulaza)... mislim sve lepo shljasljti osim tih slova i sto kad udjes ovolikim slovima pise to US Steel a one stare knjizurine, stari spisi su uklonjeni, ali ajde mozda je to privremeno... ali mozda i nije kao prljavo je i budi nacionalni identitet...

mislim ajde izbusice je ono otisli su mi zivci i starost mi je bliza ali oni ce ovde da funkcionisu!!!!!! aaaa a komsijska solidarnost...

mislim znam da nije bitno kad se desava drugima ali moze i vama samo na drugi nacin. ajd pa tako. ili ste oguglali nego je za mene novina

al dobro dan dva razmishljamo posle se naviknemo el da

Back