Muska ruka u kuci?

haha.. ja nisam rekla da sam 100 % sigurna... drugo su pesme.. kako onda sreco slatka u engleskom jeziku i u bilo kom drugom jeziku imas vise reci koje se razlicito pisu a isto izgovaraju... objasni mi taj fenomen..

moguce je da je i direktorka sa sela, nisam je pitala... hahahahahahahaha!!

GreenFairy-- dobra ideja!!!!!!!! :)))))))))))

haha.. ja nisam rekla da sam 100 % sigurna... drugo su pesme.. kako onda sreco slatka u engleskom jeziku i u bilo kom drugom jeziku imas vise reci koje se razlicito pisu a isto izgovaraju... objasni mi taj fenomen..

moguce je da je i direktorka sa sela, nisam je pitala... hahahahahahahaha!!

GreenFairy-- dobra ideja!!!!!!!! :)))))))))))

Ma, to ima veze sa poreklom reci, pa se zato Oriflame cita Oriflejm, a ne Oriflajm, kao sto ti te tvoje neznalice tvrde. Sada cu da angazujem lingviste za to pitanje.

Tada sam shvatila da je svakoj kuci potrebna muska ruka, odnosno, neko ko se razume u popravke i sl. Naravno, to mogu da rade i zene (kao sto sm se ja namucila), ali ipak, ja sam tradicionalsistkinja i volim da muskarac zasuce rukave.
Sta mislite o tome?
У том смислу који наводиш, не.
Мени јесте недостајао бивши муж два пута до сада: када је требало да оперем филтере на клими и када ми је цркла плафоњера у купатилу и то само зато што је све то високо. И недостајао ми је све док ми није дошао брат...
Треба неко са ким делиш све. Неко уз кога можеш да шћућуриш кад ти је тешко.
Неко ко иде у корак с тобом. Неко ко уме с тобом...
И што је најважније: неко ко је при чистој свести и здраве памети. ;)

Poslednja izmena:
Niko nije sposoban za sve, nešto moraju da odrade i profesionalci, i majstori treba od nečeg da žive. :)
Kad su i muževi i švaleri uvrnuti :lol: i ne zadovoljavaju kriterijume mora neko da bude i od koristi... :D
Inače sve te što na Net forumima traže mušku ruku u kući su jako sposobne, čudo jedno. :)

Poslednja izmena:
Sinoc mi se pokvarila sijalica. Pregorela je. Ne znam kako, ni zasto. Posto moja kucna pomocnica nije bila tu, a Mama je bila zauzeta sa svojim drugaricama, morala sam ja da zapnem i zamenim sijalicu. Bilo je strasno. Plasila sam se da ce me ubiti struja, posto ne volim da se petljam sa strujom.
Sigurno se pitate gde je decko. On je bio kod kuce sa svojom porodicom, pa nije mogao da dodje, jer ne moze da objasni zeni zasto mora da ide ponedeljkom uvece u 9 sati, jer se ceo dan zalio da je umoran. Izgovori! Bilo mi je glupo da zovem svog elektricara za to, jer se prosli put kada sam ga zvala da zameni sijalicu nesto mrstio.
Tada sam shvatila da je svakoj kuci potrebna muska ruka, odnosno, neko ko se razume u popravke i sl. Naravno, to mogu da rade i zene (kao sto sm se ja namucila), ali ipak, ja sam tradicionalsistkinja i volim da muskarac zasuce rukave.
Sta mislite o tome?

I ja volim kad on zasuce rukave.....:zper:

Back