Muška nevinost sa 30+

Kontam kakav je Mek kad popije, kad se smanje sve te anksioznosti i inhibicije, kad se ne opterećuje šta će ko pomisliti, kakav će utisak ostaviti, kad je onako super ultra mega giga opušten i svoj ?:mrgreen:
Uzme mikrofon u klubu, otpeva neki soul, razvali kao stand up komičar, sa mis decembra vodi ljubav na podijumu za ples, uvija kukovima u fazonu dzontrevolte, kosa zalizana, neuredna šmekerska bradica, šulja raskopčana a tapiserija nabujala, farke uske i nabudzene...ajme, zaljubih se:rotf:

Kontam kakav je Mek kad popije, kad se smanje sve te anksioznosti i inhibicije, kad se ne opterećuje šta će ko pomisliti, kakav će utisak ostaviti, kad je onako super ultra mega giga opušten i svoj ?:mrgreen:
Uzme mikrofon u klubu, otpeva neki soul, razvali kao stand up komičar, sa mis decembra vodi ljubav na podijumu za ples, uvija kukovima u fazonu dzontrevolte, kosa zalizana, neuredna šmekerska bradica, šulja raskopčana a tapiserija nabujala, farke uske i nabudzene...ajme, zaljubih se:rotf:

Hej, ja sam samouveren iz vise razloga, pa opet znam da mi je sansa 9/10 da cu naleteti na zensku koja je mediokritetno raspolozena u seksu , sto znaci ima da ti meri svaki detalj performansa a sama da bude totalna curka ili drmusaljka...kao da ja volim drmusanje

Tako da za osobu koja ima 35, i nije bila sa klinkicama kad je bio klinac, pa da zna kako kenjaju kao foke zene, ili da je bio duze u stand by sa nekom, velika je sansa ako bude pristupio obicnim putem da ce dobiti po glavi , njusci , dupetu i svuda...

On mora da trazi po marginama, samo tamo.....
Znaci ili neka kojoj je sve preko glave, ili neka koja gleda da se uda pa u glavi iskljucuje sve ostalo.....uglavnom po selima ima takvih....
E sad, kad se kaze po selima, pomisli se na zatucane i jesu neke od njih bas ono zatucane.....ali ima i priprostih koje nisu glupe nego su introvertne....i sa njima muskarac moze sasvim solidno da se ostvari, jos i bolje nego sa bilo kojom gradjankom ili velegradjankom...

Ovo moze...6-9 jul? Stizem... smestimo se u lux kamp...:zper:

Baš će da nam bude ekstra,
luda žurka , ludo zezanje

giphy.gif

:lol:

A i naš Mek će da divlja

giphy.gif

:rotf:

Hej, ja sam samouveren iz vise razloga, pa opet znam da mi je sansa 9/10 da cu naleteti na zensku koja je mediokritetno raspolozena u seksu , sto znaci ima da ti meri svaki detalj performansa a sama da bude totalna curka ili drmusaljka...kao da ja volim drmusanje

Tako da za osobu koja ima 35, i nije bila sa klinkicama kad je bio klinac, pa da zna kako kenjaju kao foke zene, ili da je bio duze u stand by sa nekom, velika je sansa ako bude pristupio obicnim putem da ce dobiti po glavi , njusci , dupetu i svuda...

On mora da trazi po marginama, samo tamo.....
Znaci ili neka kojoj je sve preko glave, ili neka koja gleda da se uda pa u glavi iskljucuje sve ostalo.....uglavnom po selima ima takvih....
E sad, kad se kaze po selima, pomisli se na zatucane i jesu neke od njih bas ono zatucane.....ali ima i priprostih koje nisu glupe nego su introvertne....i sa njima muskarac moze sasvim solidno da se ostvari, jos i bolje nego sa bilo kojom gradjankom ili velegradjankom...

A kako srca ti to da uradi, da u vestern stilu ujaše u neki seoski saloon i otme najprikladniju udavaču?
Ne možeš tek tako "tragati po marginama", mislim, ne kontam način na koji se to radi. Jedino da ti neka seoska familija ne provodadziše i sl.
Sela i te naše male varoši su često hermetične i ksenofobne zajednice. Svako svakog zna i pozna, svaka pridošlica, bilo na odmor, bilo da dođe za stalno, je dugo pod lupom i nekom vrstom podozrenja ostalih.
Znači, jedino familija, komšiluk, ono, neko nekog poznaje, pa taj neko ima sestru od strica koja je prešla recimo tridesetu, neudata al poštena i fina devojka, eto, mogo bi Mek da dođe na slavu kod čika Žike, tamo će da bude i spomenuta "priprosta introvertna ali ne i glupa" , lupam, Zorica..eto, mogli bi oni da se tamo upoznaju, Zora je jako vredna i čestita, istina malo ružnjikava, al nema veze, zdrava je i čista, fino kuva i peče kolače, šteta je da ostane neudata....tako neki scenario, nem pojma, ali jedino mi takva varijanta potencijalnog upoznavanja pada na pamet,
osim foruma naravno:lol:
Mislim, to za ove kojima su, iz nekog najčešće psihološkog, a možda i praktičnog razloga, sve ostale opcije zatvorene:lol:

ja sam takodje bio djevstvenik jako dugo
negovao sam to i cuvao
a onda sam svoju nevinost darovao mojoj tadasnjoj devojci

sa ovim iskustvom i iz ove perspektive sa vremenske distance mogu pouzdano da kazem da me je ona obescastila

ali nije frkica

Pa nekad se po marginama drustva nadje osoba koja je marginalna i na taj nacin...
A bio je tip sa bogoslovije koji je svim studenkinjama prezentovao to da zeli da se ozeni, nije bas bio oberucke prihvacen, ali nije bio ni prezren...
Naravno da vazi pravilo da je svaki moj poznanik vise ebavao nego on, ali to tako biva, ako si lopov dobijaces od zena na prazna obecanja ili i bez obecanja....
Ali njegov pristup nije bio los....nije moj stil....ali ovaj svet nije za postene i introvertne...
Zene ga cine famoznim i fenserajem...

A opet najbolje je upoznavati sto vise, makar i gubio poziciju za start....

Nema ferke u zivotu.....

Back