peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
@Pera_Zdera
ne,tvoj post je bull*hit! :x
gde je po tebi razlika izmedju opovrgavanja kao negiranja istine i opovrgavanja u smislu otvaranja ociju zaludjenom ljubomornom muskarcu?! :?
mislim,po ovome sto govoris ljubomora je uvek opravdana i kad:
-je ona mogla s nekim drugim da bude (a ipak nije i on to dobro zna)
-je njoj simpatican neko iz ko zna kog razloga koji nema veze s muvanjem i pri tom je svom muskarcu rekla sve o tome
-on zamislja svoju partnerku sa nekim drugim tipom,recimo bivsim i sl.
po meni ovi slucajevi zvuce na patologiju,ipak.
da bih bila ljubomorna trebaju mi mnogo jaci razlozi...inace on ne bi smeo da ide na posao bez mene,a kamoli da izadje s drugovima dok ja sedim kod kuce...glupost.ako si s nekim-onda pristajes na to i da mu verujes.bar dok se ne dokaze suprotno.ali ne insinuacijom koju sam smislis,vec konkretnim delom. :wink:
ne,tvoj post je bull*hit! :x
gde je po tebi razlika izmedju opovrgavanja kao negiranja istine i opovrgavanja u smislu otvaranja ociju zaludjenom ljubomornom muskarcu?! :?
mislim,po ovome sto govoris ljubomora je uvek opravdana i kad:
-je ona mogla s nekim drugim da bude (a ipak nije i on to dobro zna)
-je njoj simpatican neko iz ko zna kog razloga koji nema veze s muvanjem i pri tom je svom muskarcu rekla sve o tome
-on zamislja svoju partnerku sa nekim drugim tipom,recimo bivsim i sl.
po meni ovi slucajevi zvuce na patologiju,ipak.
da bih bila ljubomorna trebaju mi mnogo jaci razlozi...inace on ne bi smeo da ide na posao bez mene,a kamoli da izadje s drugovima dok ja sedim kod kuce...glupost.ako si s nekim-onda pristajes na to i da mu verujes.bar dok se ne dokaze suprotno.ali ne insinuacijom koju sam smislis,vec konkretnim delom. :wink: