Muška lepota

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
a sad jedna sasvim revolucionarna tema....

šta je za vas pojam muške lepote? šta svrstava muškarca u lepog?
kakve volite? niže, više, manje, veće, popločane ili SA OBLINAMA ( :lol: ), slovenski tip, arijevski tip, šta?

KAŽE: Amerikanke poludele za osuđenikom

I narvno sad sve žene dahću na ovu fotku (ilustracija), uzdahnem i ja ali...

483883_dzeremi-miks-foto-stekton-policija_ff.jpg

po meni je ovo atraktivan muškarac ali ne i lep
pre 30-40 godina sigurno se u američkoj štampi ova njuška ne bi smatrala lepom?
pre bi bio ogroman naslov BEGAJTE LJUDI I PRIJAVITE BEGUNCA ZOO VRTU BERMIĐI

I tako, kakve su vam misli na ovu temu?

Ja stvarno nemam svoj tip sto implicira da mi nije stalo do toga kako mi dragi izgleda.
Bila sam sa crnim, visokim, plavim, zelene oci, plave oci, niski, mrsavi, malo krupniji...

Bas nemam da kazem "to i to me privlaci".
Zapravo jedina stvar koju su svi moji bivsi dijelili je ta da su stvarno bili lijepi. Valjda je to prvo sto me privuce. Oblik lica, nos, kako se sve uklapa...
Ovaj gore mi se ne svidja, izgleda ko neka tetkica.

Ja stvarno nemam svoj tip sto implicira da mi nije stalo do toga kako mi dragi izgleda.
Bila sam sa crnim, visokim, plavim, zelene oci, plave oci, niski, mrsavi, malo krupniji...

Bas nemam da kazem "to i to me privlaci".
Zapravo jedina stvar koju su svi moji bivsi dijelili je ta da su stvarno bili lijepi. Valjda je to prvo sto me privuce. Oblik lica, nos, kako se sve uklapa...
Ovaj gore mi se ne svidja, izgleda ko neka tetkica.

U jbt-e pa ti si izvor zaraze.

"Krši zakon, a mogao bi da zarađuje milione kao maneken"

M.I.M. | 19. 06. 2014. - 22:38h
cat_icn_more.png
08:28h
| Komentara: 93

Džeremi Miks (30) uhapšen je juče uveče zbog posedovanja oružja bez dozvole u području Veston Ranča u Stoktonu, Kalifornija. Ubrzo je postao najpopularniji osuđenik na Fejsbuk stranici policije iz Stoktona, piše “USA Today”.

Miks je od srede uveče do četvrtka ujutro dobio 10.914 “lajkova” i 2.400 komentara, sve od žena koje se dive njegovom izgledu.

“I ja bih ga uhapsila… Najzgodniji loš momak kojeg sam ikad videla”, napisala je korisnica Eli Ebi.

“Krši zakon, a mogao da zarađuje milione kao maneken!”, navela je Tanja Tomas.
“Mene može da otme bilo kad”, poručila je na Fejsbuku korisnica Džesika Gutirez.

Jedan korisnik je postavio Fejsbuk fan pejdž za Miksa, koji je u zatvoru pod kaucijom od 900.000 dolara.

“900.000 dolara i šest prekršaja. Moje dame, vi ste očajne”, napisala je korisnica Amber Gomes, koja očigledno ne deli oduševljenje drugih žena.

da li biste dozvolile da i vas otme?

da li ulazite u fan klub?

:)

kakve volite? niže, više, manje, veće, popločane ili SA OBLINAMA ( :lol: ), slovenski tip, arijevski tip, šta?

ovaj je bebi fejs
nije ruzan simpa je
ali nije markantan

moj dragi je mnogo lep :zaljubljena: , msm da lepseg tipa nisam imala :aha:
visok 180, skladno misicavo gradjen, crne oke i kosa... ki upisan

jedno ne i ti si rekla da nije tvoj tip muskarca a ne dal se lozis ili ne na lose momke
Pitanje u temi i nije bilo da li se lozimo...vec drugo, ali sam odgovor "ne" kao i da ne bi dozvolile da nas otme, niti usle u fanove,
znaci da se ne lozimo na ovakve tipove...to je bar jasno...

Lepota je realtivna stvar, pa, odlepile su mnoge i za onim Biberom, to uopšte ne znači da je frajer...

A ne treba sad pričati ni da se sve žene lože na ovakve tipove samo zato što ga je "lajkovalo" 10.000 amerikanki, oni nisu baš pametna nacija a ima i skoro 300 miliona (ako se ne varam), znači brojka je mizerna...

Ima žena kojima je šarm, duhovitost, inteligencija bitna...

Lepota je realtivna stvar, pa, odlepile su mnoge i za onim Biberom, to uopšte ne znači da je frajer...

A ne treba sad pričati ni da se sve žene lože na ovakve tipove samo zato što ga je "lajkovalo" 10.000 amerikanki, oni nisu baš pametna nacija a ima i skoro 300 miliona (ako se ne varam), znači brojka je mizerna...

Bas tako....

Bokte sto je lep ovaj momak...:eek:...ovaj, koje bese pitanje:rumenka:

Volim atraktivne muskarce.
Klasicna lepota me retko privlaci.
Simpaticni su mi zilavi, elegantni, izduzeni momci koji odaju utisak nekadasnje gospode ili se pak uhvatim za totalnu suprotnost pa zavrsim zagledana u neke razbijace, poput ovog decka na slici.

Od rasa, najpre primetim arijevsku i miksane primerke (dete crna i belca, zensko dete belca i kosookog, musko manje ali kose cure volim).
Duge noge, vitke, slank, lepe prste, lepe ruke, obavezno lep osmeh, cesto svetlooke, ne volim previsoke, nikako debljinu ne mogu, moze da bude potpuno nepravilnih crta a da ga smatram lepim.
Sa druge strane, onaj tip iz Mad men mi je bio vrlo sladak:rumenko: a on dodje neka starinska, klasicna lepota.

Paz da ga neko ne nategne .:mrgreen:

o kakvom je to natezanju rec :mrgreen:

:think:

- - - - - - - - - -

poenta teme je lepota
i ako je ona najmanje bitna, kao sto kazes

Back