MUŠKA JUNAČINA

Pa svi beze od teskog rada. Te poslove rade samo oni koji moraju. Na Zapadu ilegalni emigranti i legalni emigranti sa privremenom radnom dozvolom.

Ne, takve nisu mrdnule goozicom od saksije i uputsva za mikro ekonomoju pa hoce da budu predcedavajuca Markela. A obavezno nasilje ubacuju u svaki argument.. pitam se ko je tu pritajeno nasilan. Da je vidim kada se bude budila u bolovima ujutru u 5, a vracala kuci utrnula u 3 ujutru nakon sto je nekoliko tona potegla za taj dan . A takva ce naravno prva da juri status i statusno obelezenog, a takvi radnici su za nju pih prljavi smrdljivi i zasluzuju sto su na tom mestu. Nema sta intelektualno da prica sa njim. A nazalost je takvo drustvo i mi muskarci smo krivi sto dozvoljavamo to. Sto se ponasamo i dalje kao zastitnicke gorile a noz u ledja samo tako. Evo ti pa sama unesi svoj kancelarijski sto i digni zgradu. Ja sam za to, ionako se polovi neminovno dele i to zene zele, sada muskarci treba da im to pruze. Izvolte, pa same za sebe. Neka hvala sam sebi i cistim i kuvam.

Ne, takve nisu mrdnule goozicom od saksije i uputsva za mikro ekonomoju pa hoce da budu predcedavajuca Markela. A obavezno nasilje ubacuju u svaki argument.. pitam se ko je tu pritajeno nasilan. Da je vidim kada se bude budila u bolovima ujutru u 5, a vracala kuci utrnula u 3 ujutru nakon sto je nekoliko tona potegla za taj dan . A takva ce naravno prva da juri status i statusno obelezenog, a takvi radnici su za nju pih prljavi smrdljivi i zasluzuju sto su na tom mestu. Nema sta intelektualno da prica sa njim. A nazalost je takvo drustvo i mi muskarci smo krivi sto dozvoljavamo to. Sto se ponasamo i dalje kao zastitnicke gorile a noz u ledja samo tako. Evo ti pa sama unesi svoj kancelarijski sto i digni zgradu. Ja sam za to, ionako se polovi neminovno dele i to zene zele, sada muskarci treba da im to pruze. Izvolte, pa same za sebe. Neka hvala sam sebi i cistim i kuvam.

Nisu one svemocne, a i medju njima je velika konkurencija u svakom pogledu. Prodavanja magle je uvek bilo i u svakom pogledu, a to sto potezu nasilje kao pricu ne treba da cudi.
Ja sam oduvek bio u fazonu da ne zavrsavam nekoj njene "chores" i budem potrcko, a to se najbolje radi tako izmislis da imas neki drugi posao. Slatkorecivost i manipulacija.

Njihova prica se poodavno vrti oko toga da one ne mogu da napreduju jer muskarci-direktori na vrhu biraju one momke za saradnike sa kojima im je merak da gledaju utakmice i piju pivo.:hahaha:

Nisu one svemocne, a i medju njima je velika konkurencija u svakom pogledu. Prodavanja magle je uvek bilo i u svakom pogledu, a to sto potezu nasilje kao pricu ne treba da cudi.
Ja sam oduvek bio u fazonu da ne zavrsavam nekoj njene "chores" i budem potrcko, a to se najbolje radi tako izmislis da imas neki drugi posao. Slatkorecivost i manipulacija.

Njihova prica se poodavno vrti oko toga da one ne mogu da napreduju jer muskarci-direktori na vrhu biraju one momke za saradnike sa kojima im je merak da gledaju utakmice i piju pivo.:hahaha:

Ma da. Ista prica i ponavljanje.

Najludja scena nailazim na zenu kojoj se probusila guma na automobilu, mrkla noc a put je pust stao sam jer je mahala rukama kao da je smak sveta.Rezervna guma joj izduvana ( verovatno busna ko i gazdarica):hahaha: baterija na mobilnom dusu ispustila i sad ona ocekuje da cu ja da zalegnempod njenu krsinu i menjam njenu gumu nosim je do vulkanizera vracam montiram i tome slicno.Naravno da se to nije desilo iskulirao sam je i na sve njene vapaje i podmukle namere da ja svoje ruke isprljam dao sam joj predlog da kupi nov automobil ili da koristi taksi ili da upise neki kurs mehanike posto je sadc trend ravnopravnosti:hahaha:

Koren ovih frustracija pojedinih članova foruma treba tražiti u poremećenim porodičnim odnosima od detinjstva, odnosu sa majkom, odnosu oca prema majci, i sl.
Neke psihoze sličnog tipa mogu biti posledica zlostavljanja, incesta, i sl... ne vidim razlog zašto bi neko toliko mrzeo svoju majku, sestru, ili druge žene, ako nije bio žrtva nečega sličnog u detinjstvu.

Da je zhena pobegla ne bi bilo naslova u novinama, muthafuckin chojstvo biatch! Da ja sam junak, i donosim leba na astal, i kad lupim shakom o isti muva ne sme da se chuje! Ma nema to veze, ovaj chovek je jednostavno sisa, ne bih mogao mache da ostavim stihiji.

Zasto mislis da neko tu mrzi zene?
Zato što je opterećen ženama i priča o tome non-stop... naravno, ima i takvih žena - koje misle da su svi muškarci stoka, a to je isto kao i u njegovom slučaju posledica neke frustracije iz detinjstva ili rane mladosti.

Ni jedna frustracija ne nastaje bez razloga, obično ljudi odrasli u disfunkcionalnim porodicama pate od toga.

ma, pusti ga...projektuje

:lol:

Reverst sajholodzi.

- - - - - - - - - -

opa u sekund.

- - - - - - - - - -

Zato što je opterećen ženama i priča o tome non-stop... naravno, ima i takvih žena - koje misle da su svi muškarci stoka, a to je isto kao i u njegovom slučaju posledica neke frustracije iz detinjstva ili rane mladosti.

Ni jedna frustracija ne nastaje bez razloga, obično ljudi odrasli u disfunkcionalnim porodicama pate od toga.
Sine sto se toga tice 99 posto muskih je isfrustrirano sexualno i ti ija medju njima. Ali ne znam da li bas mrzimo keve, ne znam o kome je rec, al ajd.

Sine sto se toga tice 99 posto muskih je isfrustrirano sexualno i ti ija medju njima. Ali ne znam da li bas mrzimo keve, ne znam o kome je rec, al ajd.
Pa dobro, jedna stvar je hteti sex u pola dana i pola noći, što jeste tipično za većinu muškaraca, a sasvim druga stvar je širiti se po forumima kako svako veče yebavaš drugu, kako mlatiš žene, jer nisu ni za šta drugo...
Ovo prvo je prirodan nagon, a drugo već vuče ka tome da imaš neki ozbiljniji problem.

Što je najinteresantnije, imam neki utisak da ti koji su najhrabriji na forumima u stvarnosti pevaju drugu pesmu (ili su isfrustrirani jer pichku vide samo na slici)

Kako god okreneš, nešto tu smrdi.

Pa ja mislism, ali naravno to je subjektivan dozivljaj, da taj lik o kojem pricas to radi uz nabojen sarkazam da bi pokazao poentu kako vecina zena voli grube momke. Ali ko zna, ne bih ga analizirao previse.

dey si trtko? nema te nesto

Confused-Cat-Meme-2.jpg

Back