Mushki,shta NE volite kod devojaka?

LaSorcièreNoire

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
194
eto,podstaknuto raspravama na slikama...

shta je to shto prezirete?
predugacke veshtacke nokte,previshe nakvarcan ten,previshe pudera,shta je ono shto vas odmah odbije fizicki ( a mozete i ponashanje da opisujete )

Ja sam nekako uvek skepticna kad mushkarci pricaju ono shto im se ne svidja,jer sam uvek smatrala z alicemerno,kritikuju jednu stvar,a ista devojka da prodje ulicom ne bi skidali pogled sa nje.

dakle,kako vi stojite sa tim? gde vi mislite da tinejdzerke danas preteruju,shto se izgleda tiche?

tinejdzerke isto pitanje,samo za mushke.

pa gledaj, jedna stvar je za ono za kojom bi se okrenuli, a druga ono sto mislimo za nju...

ako nakvarcana, izbacila sise, dupe, dugi nokti, plavusa...normalno je da cu da se okrenem, pogledam, i pomislim svasta ali krajni bi mi zakljucak dosao...fuksa..valjda im se to vidi u ocima, iako ona npr. to nije

eto,podstaknuto raspravama na slikama...

shta je to shto prezirete?
predugacke veshtacke nokte,previshe nakvarcan ten,previshe pudera,shta je ono shto vas odmah odbije fizicki ( a mozete i ponashanje da opisujete )

Ja sam nekako uvek skepticna kad mushkarci pricaju ono shto im se ne svidja,jer sam uvek smatrala z alicemerno,kritikuju jednu stvar,a ista devojka da prodje ulicom ne bi skidali pogled sa nje.

dakle,kako vi stojite sa tim? gde vi mislite da tinejdzerke danas preteruju,shto se izgleda tiche?

tinejdzerke isto pitanje,samo za mushke.

ne volim sad onu popularnu frizuru, nabiju shishke onako, sve mi iste xD
Ne volim kad nose one naochare koje prekriju 2/3 face.
Ne volim kad nose one turske pantalone, brate izgleda debilno a i to je sad neki fazon
:P
pa u osnovi naveli ste veliki deo toga od cega bezim kad su u pitanju devojke:D
ali,pola devojaka je takvo sada
facebook generacije
Mrzim kad devojke:
nose dekolte do pupka(najace mi je kad nemaju sta da pokazu,koja je to smejurija)
kad kupuju sminku na veliko
mrzim one mindjuse sto nose,one alke sto izgledaju ko tocak od kamiona
itd...
ima jos puno:lol:

Ne volim plastiku...ne volim ni one dimije sa kojim izgledaju kao da su se ukakile (da izvinete)...

pa gledaj, jedna stvar je za ono za kojom bi se okrenuli, a druga ono sto mislimo za nju...

ako nakvarcana, izbacila sise, dupe, dugi nokti, plavusa...normalno je da cu da se okrenem, pogledam, i pomislim svasta ali krajni bi mi zakljucak dosao...fuksa..valjda im se to vidi u ocima, iako ona npr. to nije

To, to...poceo sam malo i da mrzim takve ribe...

Najvise mrzim kad takvoj nekad i u sali kazes nesto na foru da je sexy, a ona se uvredi...:lol:

mrzim kada vidim na devojci celulit (na guzi ili butinama)!
mrzim kada je puna bubuljica i kada je devojka debela!
mrzim kada vidim da su obukle dimije!
ne volim kada su preplanule u solarijumu,a plavuse! Izgledaju kao neke ciganke!
ne volim kada nose alke na usima!
i ne volim kada izgledaju kao barbike i prezirem silikonske grudi!

Razumem kako na butinama može da nema celulit...ali na dupetu...još uvek nisam videla devojku bez njega....ja ne znam gde vi to viđate...

Yeea...:p

@tema

Ne znam zasto, ali do skoro sam bas mrzeo debele devojke...skorom pa k'o Bwaca...:confused:

Razumem kako na butinama može da nema celulit...ali na dupetu...još uvek nisam videla devojku bez njega....ja ne znam gde vi to viđate...

Nije ovo nemoguće, muškarci znaju samo za onaj crveni celulit, aka, vidljiv, koža kao pomorandžina koža, a ne znaju za tvrd (i još 3 faze celulita ><) koji je uglavnom na zadnjici.
So, tehnički, može koža na dupetu bez vidljivog celulita.

Back