Mushke Device

Izvini, Stormy, ali šta ću kad ih zanima kazimi više nego muške Device. :lol:
Evo još ovo ...
Elle, nasla sam kazimi i u natalnoj karti najbolje drugarice svoje sestre. Pogledaj
Sun Libra 26°41'15 in house 10 direct
Pluto Libra 26°51'14 in house 10 direct
Sun Conjunction Pluto 0°10
Sto znaci, da bi ta 'izuzetnost' kod obe, moje sestre i njene drugarice bila u 11 kuci, ako je uopste i imaju. Nemam ovih dana puno vremena, ali cim budem mogla, pokusacu da rastumacim, najbolje sto umem :) obe karte.

A inace sam procitala da neki ljudi veruju, da ako osobe koje imaju neku spaljenu planetu, nose naocare. Ako i ti mislis isto, samo da kazem da i ja nosim naocare :D
Već sam ti napisala samo ti verovatno nisi registrovala, mora se kod kazimija odnosno konjunkcije gledati čime vlada ta planeta koja je u konjunkciji sa Suncem, ne samo gde se nalazi.

Ovo za naočare (tj. vid) prvi put čujem, ne znam. Gde si to pročitala ?

To za naocare sam videla na nekom manjem sajtu, koji sam izguglala kada sam trazila da pocitam jos nesto o spaljenosti. Bio je to neki forum na engleskom, pa je neko spomenuo da sunce zaslepljuje osobu kojoj je spaljena neka planeta, i da takve osobe nose naocare. Znaci, trebalo je i to da primim sa rezervom. Ok

Joj. Skroz sam se pogubila. Pa, ako je kod moje sestre, konjukcija sunce-merkur u petoj kuci, merkur je je vladar 8 i11 kuce, jer je 8kuca u blizancima, a 11 u devici. A kod sestrine drugarice, sunce-pluton, je u 10 kuci, a pluton je vladar 11 kuce, jer je 11 kuca u skorpiji?! Ako nije tako, samo mi kazi da nije, ne moras da mi objasnjavas, pa cu ja kasnije kad budem imala vise vremena to sve lepo ponovo da pregledam. Toliko toga treba da se zna, a ja sam samo jedna :)
Ali ukapirala sam ono sto si mi ranije rekla, da i ostali aspekti u natalnoj sa kazimijem moraju da budu dobri. Ranije, dok mi niste rekli da se kazimi smatra dobrim aspektom, Sunce i Merkur u sestrinoj karti su mi delovali kao 2 planete koje su se udruzile da bi napadale sve ostale planete oko sebe. Ali sada cu da pokusam da sve to sagledam na drugin nacin
Stvano hvala na utrosenom vremenu i izvini sto te smaram :)

Ne smaraš. :-D
To za naocare sam videla na nekom manjem sajtu, koji sam izguglala kada sam trazila da pocitam jos nesto o spaljenosti. Bio je to neki forum na engleskom, pa je neko spomenuo da sunce zaslepljuje osobu kojoj je spaljena neka planeta, i da takve osobe nose naocare. Znaci, trebalo je i to da primim sa rezervom. Ok
Treba primiti sa rezervom više-manje sve, dok ne proveriš i vidiš kako se to (i koliko) manifestuje u životu. Inače, Sunce i Mesec kao svetla inače govore o očima i vidu pa ako su ugroženi mogu da dovedu do problema s tim, pretpostavljam da je više-manje ta logika i ovde bila u pitanju. Ne kažem da nema ni malo osnova ali, opet, treba proveriti. U svakom slučaju, nije loše što si mi skrenula pažnju na to, baš ću proveriti kod ljudi sa spaljenim planetama da li to ima neke veze ili ne. :wink:
Ali u svakom slučaju mislim da to teško može biti baš pouzdan pokazatelj i opšte pravilo.

Muske Device... Hm... Drage, nenametljive, pristojne, nacitane, pismene, ali i tako HLADNO proracunate da su na momente scary...
U biti imala sam jako dobra iskustva sa njima (mozda zbog moje Venere u Devici?), ali sam im uvek zamerila nedostatak fizicke strasti... (Moj podznak Skorpion)

Ja sam devica. i stalno govore da smo sitnicavi. mada ne verujem....;)

Ma niste :wink: samo su vama jako bitni detalji i sitnice, to je prioritetno, u recenici se zakacite za rec a od drvete koje vam skrene paznju ne vidite celu sumu okolo ..sto naravno ne znaci da ste losi, samo tezite perfekcionizmu..i to Device tipicne posebno, za mesavine..tako tako, nekad se nadju one sa Samo Suncem u Devici, pa malo bolje prodju ali malo...:razz:

Moja najbolja prijateljica je Devica i jedan od jako dobrih drugova(koji je napominjem vrlo povucen)..ali za baksuz od mora natala koje ovde imam nikako da ubacim i njihov,sve im nesto fale podaci,sto mi ne lici na Device.Bice valjda i tih podataka pa da kompletiram.
U globalu volim Device(naravno uvek ima izuzetaka).

stidljivi...zasto niko ne spominje da su mnogo plashljivi :/
e, da, i mushke device lazhu
svetlija strana, je to sto su mnogo dobri prijatelji, pametni, meni se svidja to sto imaju strpljenja da sacekaju pravu devojku, a ne iskacu iz veze u vezu..i tako...
a inace od zenskih devica, najbolje drugarice su mi device...tako da ih puno volim :)

Ja sam muska Devica/Skorpija,e pa valjda sami znate najteze je pricati o sebi(pogotovu jednoj devici) ...

Uvek sam mogao u vecini slucajeva kod drugih ljudi da prepoznam vecinu osecanja i namera,u bilo kom drustvu ili okrenute prema nekome,ne zname valjda zbog skorpije imam jaku intuiciju( i jos po nesto),mislim da sam poceo da shvatam barem po malo sebe kada sam prvi put citao Junga,fasciniralo me je da je za svakog pacijenta pravio horoskop,i ja krenem da citam razne horoskope i pa tako reci smorim se,onosno pobesnim,ispade da me(horoskopski) vecina ljudi ne voli,bas zbog poznavanja ljudi moga znaka,tada sam shvatio(a to mi nije pre padalo napamet, uvek sam ja nesto pricao i objasnjavao drugima,dokazivao,svadjao se,uvek neki princip koji branim do kraja...) da ne gledam kako ja uticem na druge,nekao sam to propustio,mogu vam reci da sam poste tog "otkrica"postao mnogo drugaciji, manje pricam,ne izviljavam se na ljudima verbalo, bla bla(to sam pre radio a nisam znao), da li sam se promenio na bolje ili gore jos uvek ne znam,nekome ce ovo biti smesno ali tako je jbga.
U ljubavi ,pa sta znam, nekako sam kao i svi oko mene,mada nisam iskristalsao sva osecanja, neke su me ostavljale neke sam ja ostavljao,neke me mrze neke me i danas cimaju da se vidimo.

Aha da poslednja stvar ne znam zbog cega ali privlace me sve okultne i gnoscisticke
stvari,magija,stari mitovi,neopisivo,kao magnet,ako citam neku knjigu o tome ne mogu da stanem , mnogo puta sam osvanuo citajuci takve stvari...zasto ne znam.

Ja sam u podznaku Skorpija interesuju me slicne stvari.A i svidja mi se muska Devica/Strelac.I juce me ostavio...

Back