Ja sam muska Devica/Skorpija,e pa valjda sami znate najteze je pricati o sebi(pogotovu jednoj devici) ...
Uvek sam mogao u vecini slucajeva kod drugih ljudi da prepoznam vecinu osecanja i namera,u bilo kom drustvu ili okrenute prema nekome,ne zname valjda zbog skorpije imam jaku intuiciju( i jos po nesto),mislim da sam poceo da shvatam barem po malo sebe kada sam prvi put citao Junga,fasciniralo me je da je za svakog pacijenta pravio horoskop,i ja krenem da citam razne horoskope i pa tako reci smorim se,onosno pobesnim,ispade da me(horoskopski) vecina ljudi ne voli,bas zbog poznavanja ljudi moga znaka,tada sam shvatio(a to mi nije pre padalo napamet, uvek sam ja nesto pricao i objasnjavao drugima,dokazivao,svadjao se,uvek neki princip koji branim do kraja...) da ne gledam kako ja uticem na druge,nekao sam to propustio,mogu vam reci da sam poste tog "otkrica"postao mnogo drugaciji, manje pricam,ne izviljavam se na ljudima verbalo, bla bla(to sam pre radio a nisam znao), da li sam se promenio na bolje ili gore jos uvek ne znam,nekome ce ovo biti smesno ali tako je jbga.
U ljubavi ,pa sta znam, nekako sam kao i svi oko mene,mada nisam iskristalsao sva osecanja, neke su me ostavljale neke sam ja ostavljao,neke me mrze neke me i danas cimaju da se vidimo.
Aha da poslednja stvar ne znam zbog cega ali privlace me sve okultne i gnoscisticke
stvari,magija,stari mitovi,neopisivo,kao magnet,ako citam neku knjigu o tome ne mogu da stanem , mnogo puta sam osvanuo citajuci takve stvari...zasto ne znam.