mushkarci jedno pitanje

:heart:
nesquik_620x350.jpg

a shta ste skora stvorili korisno sa te dve ruke?

i pokazhite svoje radove

pa mozes li vise bezobraznija da budes?
sedis na stolici koju je muskarac stvorio, pises na tastaturi/kompjuteru/internetu koji je muskarac stvorio, zivis u kuci koju je muskarac napravio, otvoris prozor da provetris picku i sta vidis? svet koji je muskarac stvorio i ti imas skrupla da pitas sta su nase ruke stvorile?

da muskarci odu sa ovog sveta na opdmor recimo na mars, na dve nedelje, udavile bi ste se u svojim govnima bre, ni kanalizacija ne bi radila

pa mozes li vise bezobraznija da budes?
sedis na stolici koju je muskarac stvorio, pises na tastaturi/kompjuteru/internetu koji je muskarac stvorio, zivis u kuci koju je muskarac napravio, otvoris prozor da provetris picku i sta vidis? svet koji je muskarac stvorio i ti imas skrupla da pitas sta su nase ruke stvorile?

da muskarci odu sa ovog sveta na opdmor recimo na mars, na dve nedelje, udavile bi ste se u svojim govnima bre, ni kanalizacija ne bi radila

Nisi odgovorio na temu.

Kada nađem sliku pogače, koju sam zamesio da ide uz ovo, okačiću je:

http://imageshack.us/photo/my-images/407/dscf0326n.jpg/

Ima još jako puno stvari. Mnogo volim da radim nešto i da čeprkam.

Ne znam da li ima smisla stavljati slike zamenjenih delova na autu, koje radim, ali može i to :)

Mogao bih i neke rezultate simulacija elektromotornih pogona, ali svi mi znamo da je naša postavljačica teme htela samo da se našali sa nama. :ok:

Kada nađem sliku pogače, koju sam zamesio da ide uz ovo, okačiću je:

http://imageshack.us/photo/my-images/407/dscf0326n.jpg/

Ima još jako puno stvari. Mnogo volim da radim nešto i da čeprkam.

Ne znam da li ima smisla stavljati slike zamenjenih delova na autu, koje radim, ali može i to :)

Mogao bih i neke rezultate simulacija elektromotornih pogona, ali svi mi znamo da je naša postavljačica teme htela samo da se našali sa nama. :ok:

blago tvojoj zheni sa tobom tako vrijednom

svaki dan da te uprti na ledja i pronese makar 100 metara

:)

u mom selu se za takve mushkarce kazhe chestiti domatjin

Back