gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
a shta ste skora stvorili korisno sa te dve ruke?
i pokazhite svoje radove
i pokazhite svoje radove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mojih ruku djelo , a mogao bih pokazati jos dosta toga !a shta ste skora stvorili korisno sa te dve ruke?
i pokazhite svoje radove
Mojih ruku djelo , a mogao bih pokazati jos dosta toga !
![]()
Osh se udat ?svaka chast majstore
![]()
Mojih ruku djelo , a mogao bih pokazati jos dosta toga !
Osh se udat ?
Zivjeces kao golubica .
Svaki dan ces letiti kroz prozor !![]()
Bolje reklamiraj sise nego pamet , to nama ne treba !nemoj zaebavati znam da svaku veche molesh sve zvezde da nadjesh neshto poput pranormalne
pa makr frtalj pameti moje![]()
Bolje reklamiraj sise nego pamet , to nama ne treba !![]()
i pokazhite svoje radove
i pokazhite svoje radove
pa mozes li vise bezobraznija da budes?
sedis na stolici koju je muskarac stvorio, pises na tastaturi/kompjuteru/internetu koji je muskarac stvorio, zivis u kuci koju je muskarac napravio, otvoris prozor da provetris picku i sta vidis? svet koji je muskarac stvorio i ti imas skrupla da pitas sta su nase ruke stvorile?
da muskarci odu sa ovog sveta na opdmor recimo na mars, na dve nedelje, udavile bi ste se u svojim govnima bre, ni kanalizacija ne bi radila
i pokazhite svoje radove
i pokazhite svoje radove
Osh se udat ?
Zivjeces kao golubica .
Svaki dan ces letiti kroz prozor !![]()
ti ono baš otvoreno prezireš muškarce...al na onaj prostački, primitivan, seljački način...ne umeš to uvijeno da iskažeš ko većina žena ovde koja takođe prezire muškarce...a ima vas na ovom forumu bogami podosta...
Kada nađem sliku pogače, koju sam zamesio da ide uz ovo, okačiću je:
http://imageshack.us/photo/my-images/407/dscf0326n.jpg/
Ima još jako puno stvari. Mnogo volim da radim nešto i da čeprkam.
Ne znam da li ima smisla stavljati slike zamenjenih delova na autu, koje radim, ali može i to
Mogao bih i neke rezultate simulacija elektromotornih pogona, ali svi mi znamo da je naša postavljačica teme htela samo da se našali sa nama.![]()