I
iluzionista
Gost
Eto... Danas mogu i najsumnjicavijim ljudima na netu da kazem da sam mushko.
Nekad mi je tesko bilo da prilazim devojkama... I sad mi je. Ali, ucinio sam prvi korak ka tome da postane lako... Svidela mi se jedna devojcica i odmah sam prisao... Ne. Onoga koga zanima nisam imao srece.
Ali, opet veliki teret mi je spao sa ledja... Mnogo se opustenije osecam... Jos nekoliko puta i bicu ok.
No sta me je navelo da otvorim ovu temu? Na stanici sam video smeshan prizor... Momchic od 16-17 godina je svom snagom udarao o svetlecu reklamu na autobuskoj stanici sav iznerviran shto nije prishao nekoj devojci... Mislim da je to glupo. Ionako je on suvishe mlad i naucice.
E, sad neko ce me isprozivati sto sam prvi put ovo uradio.
Ali, nisam... prilazio sam i ranije... Ali jako tesko i sporo... Sada je to bilo veoma brzo... I dobio sam brzi odgovor...
Bilo kakav da je bio, ipak mi je mnogo lakse... Ljubav ili sex? Svejedno vazno je probati i to je moj zakljucak.
Znam da ce mnoge devojke i poneki mushkarac ovu temu napasti... Ali zato sam je i nazvao "mushka tema" da se to ne bi desilo... Ako vam se ne svidja sadrzaj, zaobidjite je... Znam da su neki ljudi pljuvani po forumu kada su se usudili da pricaju o tkzv. mushkim temama... Prilazenju i sl. Ali, nadam se da ovog puta nece to biti tako...
I da: moderatori ovo je mnogo shira tema od samog prilazhenja. Znam da je ta tema bila.
Da, veoma je opshta, ali vredi prichati o njoj.

No sta me je navelo da otvorim ovu temu? Na stanici sam video smeshan prizor... Momchic od 16-17 godina je svom snagom udarao o svetlecu reklamu na autobuskoj stanici sav iznerviran shto nije prishao nekoj devojci... Mislim da je to glupo. Ionako je on suvishe mlad i naucice.
E, sad neko ce me isprozivati sto sam prvi put ovo uradio.

Znam da ce mnoge devojke i poneki mushkarac ovu temu napasti... Ali zato sam je i nazvao "mushka tema" da se to ne bi desilo... Ako vam se ne svidja sadrzaj, zaobidjite je... Znam da su neki ljudi pljuvani po forumu kada su se usudili da pricaju o tkzv. mushkim temama... Prilazenju i sl. Ali, nadam se da ovog puta nece to biti tako...
I da: moderatori ovo je mnogo shira tema od samog prilazhenja. Znam da je ta tema bila.

Da, veoma je opshta, ali vredi prichati o njoj.