- Poruka
- 25.763
Koliko vidim, stvari stoje tako da se prosečan muškarac najviše boji:
Tehničkog
Plivajućeg zamajca
Boranije i karfiola za ručak
Tehničkog
Plivajućeg zamajca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj ako nisi.@kalis Kada vide ovaj kupus mislim da će i tebe i mene na block listu!
Ovo je adekvatan opis kuvanog karfiola. Ali, ja ga jedemVratio se tetak koji je nešto radio oko vikendice i dok je ušao pita: "Ženo, tko se to usrao na šporetu?"
garant je dobro- kiseli kupus ribanac se malo prodinsta , pa umesto krompira on, znači, red kupusa, red fila za musaku, opet red kupusa, zaliti mlekom i jajima, po želji može i pavlaka, lepše od sarme(ribanac iz supermarketa)
kaki blok kaki bakrači@kalis Kada vide ovaj kupus mislim da će i tebe i mene na block listu!
I brže se sprema od sarme , očas posla gotovo, rok u rernu i milina !garant je dobro
ja volim dobro upržen i masan podvarak sa nečim suvim.I brže se sprema od sarme , očas posla gotovo, rok u rernu i milina !
Ovaj kupus iz marketa je jako tanko seckan brže se ukrčka, mmmm, njam
Jedini dobar ručak je onaj koji mogu da spremim u dva poteza![]()
Ono što žene moraju shvatiti je nešto što već prelazi u domenu biološke antropologije, primatologije, medicine.Koliko vidim, stvari stoje tako da se prosečan muškarac najviše boji:
Tehničkog
Plivajućeg zamajca
Ne volim ni tikvice ni karfiol ni patlidzan...Nista takvo...
Iskljucivo meso, krompir, sir je dobrodosao.
Koliko vidim, stvari stoje tako da se prosečan muškarac najviše boji:
Tehničkog
Plivajućeg zamajca
Za boraniju za rucak, odmah ide zahtev za razvod.
Ma nisi ti jeo pravu boraniju.Za boraniju za rucak, odmah ide zahtev za razvod.
aaaaa ne , ovo važi za boraniju
Boraniju ako ne voliš, pruži joj šansu na ovaj način, totalno drugačiji ukus.aaaaa ne , ovo važi za boraniju![]()
Od karfiola, od tikvica pravim i bez mesa. Samo ne znam da li je to vise musaka ili sta vec![]()
Boraniju ako ne voliš, pruži joj šansu na ovaj način, totalno drugačiji ukus.
Kao salatu.
Skuvaj je , kad se ohladi pripremi je kao krompir salatu, sirće , crni luk, promešaj sve, odlična je. Ni nalik boraniji.