E,Bekon...MOzhe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:random_cloud_form:zdr ppl
znamo da krishka s marmeladom uvek pada na namazanu stranu, znamo i da se macka uvek doceka na noge. sta ce se desiti ako ledja macke namazemo marmeladom i bacimo macku?
nego ljudi, gde je vecernja rosica, malena istipkaj nesto
I ja sam se dugo bunio oko tog problema i dosao do jedinog, po meni logickog, zakljucka: Macka ce pasti na noge jer je teza od marmelade na njenim ledjima, medjutim kako bi se ispunio i Marfijev zakom, cim padne na noge, imace tendenciju da se izvalja po tepihu nakon pada... Procenat verovatnoce da ce macka to uraditi po padu je direktno proporcionalan ceni tepiha...
... A s' druge strane imamo jos jedan Marfijev zakon: Verovatnoca da ce se macka docekati na noge je obrnuto proporcionalna kolicniku tvrdoce tla na koje pada i sile kojom smo je bacili ka tom tlu...
- Što više kriješ - više se vidi.
- Ako promeniš red, onaj koji si upravo napustio krenuće brže od onog u koji si prešao. Premeštanje nervira oba reda i sve prisutne ljude.
- Ako sve ide prema tebi, u pogrešnoj si traci.
- Ljudi kupuju sve što se proglasi za unikat.
- Oprosti i zapamti.
- Bilo šta da ti se desi, to se već desilo svima koje znaš, još i gore.
- Kada bi se ljudi međusobno češće slušali, pričali bi manje.
- Ne možeš nadgovoriti čoveka koji zna o čemu priča.
- Mudrost se sastoji u tome da znaš kada treba izbeći perfekciju.
- Jedino novajlije mogu da izbegnu stereotipno razmišljanje i staromodne apstrakcije.
- Dva monologa ne čine dialog.
- Veruj samo onima koji su spremni da gube isto koliko i ti kada stvari pođu naopako.
- Niko ne primećuje velike greške.
- Korisnici ne znaju šta zaista žele, ali znaju šta ne žele.
- Sve je lakše rastaviti nego sastaviti.
- Iskustvo je nešto što stekneš tek kad ti više ne treba.
Eto.

Zašto?Ово ти је омиљени закон? Хм... Чудно...![]()
E hvala. Baš si zlatna. A možda bi ti mogla da doprineseš tom mom buđenju tako što ćeš za početak oboriti par zakona?Иначе...
Уколико вам се чини да су Марфијеви закони тачни...
Под хитно вам је потребно БУЂЕЊЕ !![]()