Murinjo trener Srbije ?!?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Covece uopste mi ne lice na Pink Floyd iz ove perspektive. :lol:
Da,da ...salopre sam cuo da je umro Sid Baret! Yebiga!
Ja sam se kao klinac odvaljivao od albuma The Wall...a ujak jos u Barseloni kupio i video kasetu sa spotovima...znas kako je uradjeno da se ukenjas i od zadovoljstva,a i od straha. Neke scene su EXTEMNO morbidne. Mislim da ima zabranu za ispod..ne znam koliko godina.
Mozda mozes ponekad iz cisto patriotskih razloga da stavis Garavi sokak.
Ne nesvidja mi se brkati...koji brakati...ne vidim! :lol:
...Nesu spotovi nego ima ceo film...

Ljudi, stanite, čekajte, ne brzajte,.. :-D

Od Murinja, preko Engleske, Španske i Nemačke lige i Pink Floyda stigosmo do Garavog sokaka. Ako sam dobro ovo razumeo. :lol:

Volim, ono baš volim Pink Floyd, a i fudbal gledam sve tri lige. Murinjo je prepotentan (nisam rekao impotentan :-D ) ali očigledno zanimljiv tip čim ga svi pominju. A Garavi sokak na dobrom putu da bude kao Pink Floyd. :-D

Sad kakave sve ovo veze ima jedno s drugim, ali nema veze. Važno je da diskutujemo. :lol:

Ima veze. :lol: Diskutanti nastupaju na temu avatarom a tamo su slike nekih nepoznatih grupa (Bitlsi, Pink Floid..:lol: ) Ja bih stavio Rolling Stounse ali sam se prijavio na temu fudbal pa sam morao da stavim svoju sliku! 8) I tako, onda se prica o tome pa naravno dotaknemo se i Garavog Sokaka. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back