Munjeviti zigovi u glavi

• Začetnik teme Začetnik teme drnnn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drnnn

Početnik
Poruka
2
Evo,registrovao sam se ovde samo zbog toga sto me ovo ubija vec drugi dan....
U sredu kad sam legao spavati osetio sam zubobolju,donja sestica,desna...tu sam noc cirkusario po kuci nisam mogao spavati od bola :eek: to tako 2 dana bilo i prodje mene to ali me za to vreme i glava boljela....popusti mene to sve,i juce ujutru kad sam ustao osetim zigove u levoj strani glave....to je sad postalo toliko ucestalo da sam upratio da otprilike na svakih 8 - 10 sec udare ti zigovi i traju po sekund-dva....ili sto mi je najsmesnije od svega.kada dotaknem,ali znaci samo kada dotaknem kosu na toj strani glavi osjetim iste zigove,ne vjerujem,dakle samo taknem toliko lagano da prstima i ne osetim skoro kosu pa mi sjevne zig kroz tu stranu,,,,sad mene zanima ima li iko da je vec imao takav slucaj,da li ga je proslo i koliko je trajalo....
Hvala vam.

И ја имам сличан проблем, само код мене траје годинама, јавља се периодично и нема везе са зубобољом. Понекад имам осећај као да ми неко забада нож право у мозак.
Јел има неки др овде :confused:?

Evo,registrovao sam se ovde samo zbog toga sto me ovo ubija vec drugi dan....
U sredu kad sam legao spavati osetio sam zubobolju,donja sestica,desna...tu sam noc cirkusario po kuci nisam mogao spavati od bola :eek: to tako 2 dana bilo i prodje mene to ali me za to vreme i glava boljela....popusti mene to sve,i juce ujutru kad sam ustao osetim zigove u levoj strani glave....to je sad postalo toliko ucestalo da sam upratio da otprilike na svakih 8 - 10 sec udare ti zigovi i traju po sekund-dva....ili sto mi je najsmesnije od svega.kada dotaknem,ali znaci samo kada dotaknem kosu na toj strani glavi osjetim iste zigove,ne vjerujem,dakle samo taknem toliko lagano da prstima i ne osetim skoro kosu pa mi sjevne zig kroz tu stranu,,,,sad mene zanima ima li iko da je vec imao takav slucaj,da li ga je proslo i koliko je trajalo....
Hvala vam.

Imas srece. To se meni desavalo zadnjih sedam dana, apsolutno identicno kao kod tebe. Bol je bio pulsirajuci i nesnosljiv. Cim dotaknem kosu ili uvo zaboli me ta leva strana. Keva mi je dala neki njen lek koji je njoj neurolog prepisao i proslo me je za nekoliko dana. Zove se MYCADOL. Stvarno je bilo mnogo bolno. Ziga na svakih 15 sekundi.

hvala vam svima u svakom slucaju...
Ako nista drugo,bar znam da ima jos ljudi sa istim problemom.....to mi dodje ko "uteha" :|
Evo jos uvek me drzi,sada se period izmedju "ŽIGOVA" smanjio,sad skoro svakih 5 sec udara pa stalno žmirkam na levo oko kad zaboli :S

Ne biste smeli,tek tako preporucivati lekove preko foruma,ako vec to radite,saljite privatne poruke. :-) A sto se problema,najbolje je otici kod lekara opste prakse koji ce mu dati uput za neurologa,ukoliko je to potrebno.

Da, jasno mi je, ali kod mene se pregled kod neurologa ceka dva i po meseca a pregled kod privatnog lekara kosta 2000 din. a sa snimanjem 4000 din. Ja nisam mogao da cekam niti da placam pa sam uzeo ovaj lek i proslo me je odmah.

И ја имам сличан проблем, само код мене траје годинама, јавља се периодично и нема везе са зубобољом. Понекад имам осећај као да ми неко забада нож право у мозак.
Јел има неки др овде :confused:?

Da nije neuralgija trigeminusa

Back