Munchmallow

Gajo ex

Ističe se
Poruka
2.249
Malo je glupasta tema, ali moram.
Zanima me, kad otvorite Munchmallow kako ga jedete:

a) nakon što sam odvojio/la gornji od donjeg dijela, prvo pojedem gornji
b) nakon što sam odvojio/la prvo pojedem donji dio
c) ne odvajam, ali prvo jedem gornji dio
d) ne odvajam ali prvo jedem donji dio
e) samo zagrizem i ne filozofiraj više

1721073408285.png

I daj budite iskreni...

Ne odvajam jer mi je kombinacija oba dela toliko dobra, da uživam kad u dva zalogaja pojedem ceo, ali tako da uhvatim i donju i gornju stranu jednim zalogajem.

To mu daje najbolji ukus, po mom mišljenju. Ako odvajaš, onda imaš dva dobra ukusa, ali ne tu kombinaciju koja je, zapravo, suština.

Toliko volim ovaj slatkiš da pišem o njemu kao da je žena. :D

Ne odvajam jer mi je kombinacija oba dela toliko dobra, da uživam kad u dva zalogaja pojedem ceo, ali tako da uhvatim i donju i gornju stranu jednim zalogajem.

To mu daje najbolji ukus, po mom mišljenju. Ako odvajaš, onda imaš dva dobra ukusa, ali ne tu kombinaciju koja je, zapravo, suština.

Toliko volim ovaj slatkiš da pišem o njemu kao da je žena. :D
Tema da se prebaci na Ljis

Malo je glupasta tema, ali moram.
Zanima me, kad otvorite Munchmallow kako ga jedete:

a) nakon što sam odvojio/la gornji od donjeg dijela, prvo pojedem gornji
b) nakon što sam odvojio/la prvo pojedem donji dio
c) ne odvajam, ali prvo jedem gornji dio
d) ne odvajam ali prvo jedem donji dio
e) samo zagrizem i ne filozofiraj više

Pogledajte prilog 1580414

I daj budite iskreni...
'kad otvorite Munchmallow kako ga jedete?'
bez alu-omotaca!

Evo jedne žene. 🙂

Odgovor je pod e. Ništa ne odvajam, niti sam probala da odvojim prvo jedan deo, posle drugi.

Usput, u trenutku sam pomislila da je u pitanju maršmelou, bombona koja se pravi od šećera, želatina i vode. Kad se ispeče ima super ukus..davno sam to jela u Kanadi.

Evo jedne žene. 🙂

Odgovor je pod e. Ništa ne odvajam, niti sam probala da odvojim prvo jedan deo, posle drugi.

Usput, u trenutku sam pomislila da je u pitanju maršmelou, bombona koja se pravi od šećera, želatina i vode. Kad se ispeče ima super ukus..davno sam to jela u Kanadi.

E ta americka fora da se pece marshmallow na stapu na logorskoj vatri... ne mi nikad jasno.
Ja sam uvek nekako bio pobornik da tako pecemo kobasicu. Ali ne..

E ta americka fora da se pece marshmallow na stapu na logorskoj vatri... ne mi nikad jasno.
Ja sam uvek nekako bio pobornik da tako pecemo kobasicu. Ali ne..

Da, to rade i u Kanadi i u Americi i zovu ga kolač za kampere. Stvarno je dobar ukus, tako su mi bar rekli da sam ga hvalila, jer sam bila mala kada sam išla u Kanadu kod brojne rodbine.

Pošto su moji bliski rođaci koji žive u Kanadi Srbi ( mada ima i drugih nacija ) oni su pekli i ćevape, i kobasice na roštilju, a za nas decu su pekli i maršmelou, da se zasladimo.

Back