Munbin, superpoznata K-Pop zvezda umrla, sumnja se na samoubistvo što je izazvalo masovno tugovanje odanih obožavalaca. Imao je 25 godina

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.341
Policija je saopštila da je superzvezda, čije je zakonsko ime Mun Bin, "izgleda sebi oduzeo život", ali su rekli da je obdukcija još u toku.

Munbin je u korejskom šou biznisu od ranog detinjstva, a debitovao je kao glumac sa 11 godina u popularnoj dramskoj seriji pod nazivom "Dečaci preko cveća".
Njegova sestra, Mun Sua, takođe je deo ženske K-Pop grupe pod nazivom Billie. Brat i sestra su bili veoma bliski.

AA1a68dE.img

A ja ne mogu da se načudim da je K-pop toliko poznat da AP piše o ovome?!?

Boys Over Flowers!
O, ne!!!
Nisam pratila njegov rad kao odraslog već, ali kao dete koje je je glumelo u Boys over Flowers ga pamtim jer sam tu seriju gledala više puta, i to baaaš više puta.
Mladost, talenti, lepota...
Šteta!
Bog neka se smiluje njegovoj duši!

moon-bin-1111-041923.webp

moon-bin-2-041923.webp

Sećam se ovog deteta.
Glumeo je, i to izuzetno, mlađu verziju lika kog tumači Kim Bum.

A ja ne mogu da se načudim da je K-pop toliko poznat da AP piše o ovome?!?
K-POP je planetarno dobro, i više nego dobro prihvaćen. To je mnogim ljudima širom sveta prva pomisao kada se pomene Južna Koreja. Mogu biti sjajni u mnogo čemu, ali K-POP je nešto što je Južnu Koreju jako i značajno diferenciralo u odnosu na sve ostale države sveta, i toga nisu svesni samo tu i tamo pojedini Krstaričini forumaši.

K-POP je planetarno dobro, i više nego dobro prihvaćen. To je mnogim ljudima širom sveta prva pomisao kada se pomene Južna Koreja. Mogu biti sjajni u mnogo čemu, ali K-POP je nešto što je Južnu Koreju jako i značajno diferenciralo u odnosu na sve ostale države sveta, i toga nisu svesni samo tu i tamo pojedini Krstaričini forumaši.
Inače ne slušam POP sa bilo kog područja tako da me za mene ne čudi ;)

Inače ne slušam POP sa bilo kog područja tako da me za mene ne čudi ;)
K-POP, popularna kultura Južne Koreje je namenjena ljudima koji su mladi, a i onima koji duhom ne stare.
U popularnu kulturu Južne Koreje spadaju muzika, film, TV serije, pa i čitav neki mnogo pipav teren u vezi sa modom i životnim stilom.
Žao mi je jer nisam čula za Munbinov Astro do sad, ali... neki counterpart ovde bi to mogli biti npr. Toše Proeski ili Darko Radovanović.
Ne moraš biti fan nijednog od njih, ali prirodno ti je žao jer su mladi ljudi pre svega, pa onda još i nadareni i perspektivni napustili ovaj svet.

K-POP, popularna kultura Južne Koreje je namenjena ljudima koji su mladi, a i onima koji duhom ne stare.
U popularnu kulturu Južne Koreje spadaju muzika, film, TV serije, pa i čitav neki mnogo pipav teren u vezi sa modom i životnim stilom.
Žao mi je jer nisam čula za Munbinov Astro do sad, ali... neki counterpart ovde bi to mogli biti npr. Toše Proeski ili Darko Radovanović.
Ne moraš biti fan nijednog od njih, ali prirodno ti je žao jer su mladi ljudi pre svega, pa onda još i nadareni i perspektivni napustili ovaj svet.
Normalno da mi je žao svakog ljudskog života, naročito mladog, no ovde pričam o fenomenu K-POPa

Normalno da mi je žao svakog ljudskog života, naročito mladog, no ovde pričam o fenomenu K-POPa
Lično sam imala prvo crush na Japan generalno, otkinula sam na japansku kulturu i njihove pejzaže, dvorce, Kyoto, sakura trees, pa onda na japanske animirane serije sasvim slučajno na TV-u, jer se na jednom kanalu emitovao Bleach, moja i do dan-danas omiljena animirana serija koja je bila ono: "What the heck? Ovaj crtać nije (samo) za decu, ovde treba mozga!", pa sam gledala Death Note, pa zašla u japanske igrane drame-serije. Japan mi je zatr'o put ka Koreji.
Kad sam počela da slušam i K-POP Shinee, prvo što se desilo je da sam frizerki pokazala sliku K-POP idola, Taemina od Shinee-a, da hoću što bliže tome da me ošiša.
Pogledajte prilog 1329086
Imala sam taj friz... tražim sad fotografiju da to i potvrdim. Ako ko zahteva... ali potrajaće tu sličicu da nađem. Postoji!
Ima afekcije u K-POP izrazu, ali ta afekcija nije "over the top", baš je primerena i vodi računa o tome kojim uzrastima je namenjena, a to aminujem svim srcem.

Ohrabrujem te da otvoriš temu na Muzici
Što da ne?
Ukoliko neko drugi ne ugrabi priliku, eto.. hoću da to budem ja.

Back