User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Uh oduvek sam bio alav u jelu i picu,evo malo pre sam pojeo ceo praseci but ima negde oko kilo mesa i sada me boli zeludac,e pa tako sam pre pio gazirane sokove,a znam da imam slab stomak na te stvari i cesto sam zavrsavao u bolnici! Dozivljavali su traume kada sam bio bolestan.Nisam pravio neke velike pizdarije jer me keva mlatila svaki drugi dan... Cek jesam napravio zestoku pizdariju! Upali smo mi klinci iz komsiluka u jednu kucu koja je bila puna nekih stvari koje su bile popakovane po prostorijama na gomile,a usli smo kroz razbijeni prozor kroz koji je jedva macka mogla da udje,a kako smo uspeli da se provucemo sami ne znamo i onda smo krenuli da kupimo stvari iz kuce(ono sto je nekom trebalo to je uzeo) i kada smo doneli svako svojim kucama i objasnili gde smo nasli stvari bilo je svaceg! Sva sreca nije onaj vlasnik hteo da nas tuzi za provalu,a stvari smo vratili! Ali zanimljivo je to da kad napravis malu glupost umlate te od batina,a kad napravis nesto zestoko onda prodjes bez batina! Isto je bio zanimljiv dogadjaj kada smo bili u skolskom dvoristu,pili uvece i nekom je palo na pamet da gadja klimu i skolu kamenjem i cuju panduri buku i dodju,a ja mucenik taman hteo da idem kuci kad svi krenuse sturu,a panduri za nama i uhvate dvojicu i traze od nas ostalih da se vratimo i posle su nas malko mlatili ali nije strasno!
Isto smo krali od vojiske ja i drugar koji ima stan u okviru kasarne caure,one kutijce za kasikare i tako te stvari i jednom na uhvati strazar bas se lik isprepadao kada nas je video,umalo nas nije pobio! Ali pustio nas je kad je cuo da ovom otac radi u vojisci! Ja ne pravim gluposti,ali kad napravim onda je to za medalju! Sve je ovo bilo kada sam imao mozda 10ak godina!