Muke nasih roditelja.....

Uh oduvek sam bio alav u jelu i picu,evo malo pre sam pojeo ceo praseci but ima negde oko kilo mesa i sada me boli zeludac,e pa tako sam pre pio gazirane sokove,a znam da imam slab stomak na te stvari i cesto sam zavrsavao u bolnici! Dozivljavali su traume kada sam bio bolestan.Nisam pravio neke velike pizdarije jer me keva mlatila svaki drugi dan... Cek jesam napravio zestoku pizdariju! Upali smo mi klinci iz komsiluka u jednu kucu koja je bila puna nekih stvari koje su bile popakovane po prostorijama na gomile,a usli smo kroz razbijeni prozor kroz koji je jedva macka mogla da udje,a kako smo uspeli da se provucemo sami ne znamo i onda smo krenuli da kupimo stvari iz kuce(ono sto je nekom trebalo to je uzeo) i kada smo doneli svako svojim kucama i objasnili gde smo nasli stvari bilo je svaceg! Sva sreca nije onaj vlasnik hteo da nas tuzi za provalu,a stvari smo vratili! Ali zanimljivo je to da kad napravis malu glupost umlate te od batina,a kad napravis nesto zestoko onda prodjes bez batina! Isto je bio zanimljiv dogadjaj kada smo bili u skolskom dvoristu,pili uvece i nekom je palo na pamet da gadja klimu i skolu kamenjem i cuju panduri buku i dodju,a ja mucenik taman hteo da idem kuci kad svi krenuse sturu,a panduri za nama i uhvate dvojicu i traze od nas ostalih da se vratimo i posle su nas malko mlatili ali nije strasno! :D Isto smo krali od vojiske ja i drugar koji ima stan u okviru kasarne caure,one kutijce za kasikare i tako te stvari i jednom na uhvati strazar bas se lik isprepadao kada nas je video,umalo nas nije pobio! Ali pustio nas je kad je cuo da ovom otac radi u vojisci! Ja ne pravim gluposti,ali kad napravim onda je to za medalju! Sve je ovo bilo kada sam imao mozda 10ak godina!

Uh oduvek sam bio alav u jelu i picu,evo malo pre sam pojeo ceo praseci but ima negde oko kilo mesa i sada me boli zeludac,e pa tako sam pre pio gazirane sokove,a znam da imam slab stomak na te stvari i cesto sam zavrsavao u bolnici! Dozivljavali su traume kada sam bio bolestan.Nisam pravio neke velike pizdarije jer me keva mlatila svaki drugi dan... Cek jesam napravio zestoku pizdariju! Upali smo mi klinci iz komsiluka u jednu kucu koja je bila puna nekih stvari koje su bile popakovane po prostorijama na gomile,a usli smo kroz razbijeni prozor kroz koji je jedva macka mogla da udje,a kako smo uspeli da se provucemo sami ne znamo i onda smo krenuli da kupimo stvari iz kuce(ono sto je nekom trebalo to je uzeo) i kada smo doneli svako svojim kucama i objasnili gde smo nasli stvari bilo je svaceg! Sva sreca nije onaj vlasnik hteo da nas tuzi za provalu,a stvari smo vratili! Ali zanimljivo je to da kad napravis malu glupost umlate te od batina,a kad napravis nesto zestoko onda prodjes bez batina! Isto je bio zanimljiv dogadjaj kada smo bili u skolskom dvoristu,pili uvece i nekom je palo na pamet da gadja klimu i skolu kamenjem i cuju panduri buku i dodju,a ja mucenik taman hteo da idem kuci kad svi krenuse sturu,a panduri za nama i uhvate dvojicu i traze od nas ostalih da se vratimo i posle su nas malko mlatili ali nije strasno! :D Isto smo krali od vojiske ja i drugar koji ima stan u okviru kasarne caure,one kutijce za kasikare i tako te stvari i jednom na uhvati strazar bas se lik isprepadao kada nas je video,umalo nas nije pobio! Ali pustio nas je kad je cuo da ovom otac radi u vojisci! Ja ne pravim gluposti,ali kad napravim onda je to za medalju! Sve je ovo bilo kada sam imao mozda 10ak godina!

Aj ne lazi :mrgreen:
Jel su vam lupali samare ili pendrekom? :D

E istina...meni recimo je cale jednom provalio da nisam bio dan u skoli i unistio me od batina...a posle recimo 3 meseca je provalio da sam povezao 2 nedelje..i nista......

ili kad smo ja i par ortaka smarali neke likove ispred neke galerije i oni zvali roditelje..Lol....mi krenuli da bezimo i navata me njegov cale koji je interventni policajac...i ubaci me u kola.(samo mene LOL)....i tu se ja user.em od straha i on mi nesto pretio i dza bu....i zvao mi pandure....i caleta....i bila opsta frka....i onda je cale zvao nekog lika koji je glavni na cukarici za policiju da sredi stvari...i nisam dobio batine...a mislio sam da ce da me ubije.....
a recimo kad sam mu reko da ne sere pred rodbinom razbio mi je arkadu...jb.g...

E istina...meni recimo je cale jednom provalio da nisam bio dan u skoli i unistio me od batina...a posle recimo 3 meseca je provalio da sam povezao 2 nedelje..i nista......

ili kad smo ja i par ortaka smarali neke likove ispred neke galerije i oni zvali roditelje..Lol....mi krenuli da bezimo i navata me njegov cale koji je interventni policajac...i ubaci me u kola.(samo mene LOL)....i tu se ja user.em od straha i on mi nesto pretio i dza bu....i zvao mi pandure....i caleta....i bila opsta frka....i onda je cale zvao nekog lika koji je glavni na cukarici za policiju da sredi stvari...i nisam dobio batine...a mislio sam da ce da me ubije.....
a recimo kad sam mu reko da ne sere pred rodbinom razbio mi je arkadu...jb.g...

ma tebi sve neki panduri neka jebada a ti naivan.... loži babu............

Aj ne lazi :mrgreen:
Jel su vam lupali samare ili pendrekom? :D

Ma ove je tukao pandur samarima,a ja kada sam dosao lik je uhvatio blagi zalet sa rukama na ledjima i kada me odvalio ramenom ja sam seo na zemlju! Onda kaze ustani! Ja ustanem onda me ponovo maltne i umalo nisam pao drugi put i krene da mi se unosi u lice,ja postavim ruke na njega da ga odmaknem,a lik meni:" jel to mene hoces da udaris,je li"? Pa bam jos jednom i onda ga kolega pozove! Da sam bio punoletan ubili bi nas od batina,ali da nismo pobegli nebi bilo problema! Posle nam zvali matorce..

Moj primer..
imala je keva jos u sremcici neku radnju u kojoj je imala veresiju...i ja tu lepo udjem i porejdujem joj crtu svaki dan za tako 600-700 dinara....zena je ono pizdela....ja i burazer smo jednom napravili 50 000 za jedan mesec i ugasila je crtu..ali to su bile lepe 2 godine...bas sam se prejeo slatkisa(ogadio mi se kinder bueno tada)a i bogami sam bio fet tih 2 godine....

de brate? :mrgreen: xD

@tema

ja sam moje mucila samo kad sam bila manja, znaci nisam htela nista da jedem i stalno sam dobijala batine.. :lol:

Joj brate, koliko sam ja puta drkao pandure, uletao u fabrike, krao, tukao se, i sve to da bi drustvo videlo ko je najhrabriji...ali me nikad nisu uhvatili, tako da keva nikad nije imala muke sa tim...a navatali bi me samo kad bih morao da se vratim zbog druga kog su uhvatili...

Doduse, smorilo mee to, juce sam lajao na pandure i zavijao, i on pocne da trci sa lampom na nas, mogli smo opusteno da pobegnemo, al' nas mrzelo...tu je ke*ao pola sata i poslao nas kuci... :)

Naravno, kasnije smo ga opet drkali, i tad smo pobegli :P

Nikad nisam pravila s*anja, zato što se ćale neki put nervira kad dišemo.
Jednom sam ga samo slagala, a on nije pričao sa mnom par dana.

Anyway, kad sam imala 2 godine, pojela sam fikus.
Iskopala zemlju, stavila u usta, pljunula, pa prešla na biljku.
Biljku sam progutala. :mrgreen:

Osim sto se svadjam svakoga dana s majkom (mada to je vise moja muka, nikako da je se otarasim), majka cisti moju sobu, ali ona to voli, najsrecnija je kada pusti usisivac :mrgreen: tako da samo nek izvoli, mada ja mrzim miris onog deterdzenta za pod pa se obicno svadjamo i zbog toga :confused:
Isto mrzi i to sto ja nikada necu da budem "devojcica" (mrzi kad gledam fudbal) i sto nikada necu da se srediiiim kao "prava" devojcica i tako te gluposti, a najvise mrzi sto mora da redovno krije plazmu od mene (da bi ostala za brata) i da brise vodu s plocica posto se ja okupam :mrgreen:

Moj ćale je najjači lik, nikad nije zagalamio niti me udario, ali ima nevjerovatan autoritet, naprosto ne usuđujem se da ga razočaram. Ličnost koju najviše poštujem na čitavom svijetu, on pa Isus.
Nikad nisam dobijao batine, ostajem do kada mi volja, daju mi pare, kada kažu nešto da uradim ja to uradim,slažemo se fino uglavnom, Ponekad bude frke ali riješi se i to.

Moj ćale je najjači lik, nikad nije zagalamio niti me udario, ali ima nevjerovatan autoritet, naprosto ne usuđujem se da ga razočaram. Ličnost koju najviše poštujem na čitavom svijetu, on pa Isus.
Nikad nisam dobijao batine, ostajem do kada mi volja, daju mi pare, kada kažu nešto da uradim ja to uradim,slažemo se fino uglavnom, Ponekad bude frke ali riješi se i to.

Verovatno se vodi onim: Pusti ga da vlada da bi vladao njime. ;) :mrgreen:

Uh,ja sam uvjek bila jako bezobrazan i razmažena...najviše muka sam im zadala kada sam imala 14 godina...Družila se sa pogrešnim ljudima,ostajala izvan dopuštenog vremena van kuće,zvali iz škole kada zapalim cigaru pred školom.....

Back