ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Kada sam jutros sanjivo izbauljala ispod pokrivača, nisam ni slutila kakva će me nevolja snaći. Dan kao i svaki drugi. Lonče koje kipuće, gladna mačka i gunđavi brat.... Vrući forneti sa kremom i ness sa puno vode i malo mleka....
I neizbežni forum. Ali, ne lezi vraže u koprive, čim se ulogovah stiže mi pp. Ništa neobično. Pp-ovi i treba da stižu. Kliknem, kad tamo....jedna od najsexipilnijih forumašica me pita da se upoznamo. Ne bi tu bilo ništa čudno, da mi dotična dama nije poslala svoju fotku u vrlo oskudnom bikiniju (navodno, da je lakše prepoznam prilikom susreta
) i na kraju poruke stavila ovaj, za mene vrlo zbunjujući smajli....
I sad sam u nedoumici. Pristati ili ne. Šta ako mi predloži nešto bludno i nemoralno?
Ako odbijem pitaće me "a što si mod na LjiS-u kad si tako smerna, idi na Baštovanstvo pa tamo gaju muškatle". I tako, ne znam kom carstvu da se privolim, pa eto možda mudri forumaški auditorijum može da mi pomogne svojim konstruktivnim savetima.
Neozbiljni stop.
I neizbežni forum. Ali, ne lezi vraže u koprive, čim se ulogovah stiže mi pp. Ništa neobično. Pp-ovi i treba da stižu. Kliknem, kad tamo....jedna od najsexipilnijih forumašica me pita da se upoznamo. Ne bi tu bilo ništa čudno, da mi dotična dama nije poslala svoju fotku u vrlo oskudnom bikiniju (navodno, da je lakše prepoznam prilikom susreta

I sad sam u nedoumici. Pristati ili ne. Šta ako mi predloži nešto bludno i nemoralno?

Neozbiljni stop.