Muka mi je...

Ne mogu da slusam sad al slab je to rat protiv satanista,treba dzihadisti njih da dizu u vazduh i da to naglase,sve gde su od filmske i muzicke industrije,murije,svih lovana i banaka

Ovaj video sa Aleksandrom Nogo-om mi je posebno zanimljiv po broju pregleda,ima 175 plus hiljada pregleda za jedan dan,dok u rikverc mesec dana niko nije prebacio tu cifru..moje stanište misljenja je,ili je mnogo voljen od publike ,ili priča valjanu priču,koja tera pojedine koji znaju istinu da šire onima koji takodje znaju više nego što treba,da čuju šta je lanuo.

Tolko najavljuju i ništa?

Ovaj video sa Aleksandrom Nogo-om mi je posebno zanimljiv po broju pregleda,ima 175 plus hiljada pregleda za jedan dan,dok u rikverc mesec dana niko nije prebacio tu cifru..moje stanište misljenja je,ili je mnogo voljen od publike ,ili priča valjanu priču,koja tera pojedine koji znaju istinu da šire onima koji takodje znaju više nego što treba,da čuju šta je lanuo.

moguće, jer sad svi gledaoci sede kući i nema niko novi da gleda, ima 600 komentara, nije malo

Tolko najavljuju i ništa?

moguće, jer sad svi gledaoci sede kući i nema niko novi da gleda, ima 600 komentara, nije malo
Širi ozbiljne reči koje će biti ili tačne ili uskoro netačne,pod karantinom smo evo skoro mesec dana (možda grešim) postoje još epizode na kanalu,baš izabrali njegov da bude u roku jednog dana najgledaniji u rikverc mesec dana.
Šta on izlaže,čuo sam trecinu još 2017.te...resto je meni novo. Ta hapšenja,ne kažem da su laka..ozbiljno je to ako je tačno.

Back