Мује са плакатима позивају на рат у БиХ

Jes, ti ćeš da mi kažeš. Van ruske prouvodnje Krebs varijanta AK-47 je najbolja. Zatim bugarska Saiga. I jedna i druga su opako kvalitetnije od ove naše. Da ne idemo dalje...

Ne nego cesh ti meni da kazesh...jesi ikad ispalio metak iz bilo koje pushke?
Ne prichaj o stvarima o kojima nemash pojma.
SAIGA bugarska kompanija???? Idi malo googlaj...
Pitaj muje i ustashe koliko su grebali da se dochepaju nashih automata M70.
Ako se secash, koristili su madjarske kanturine koje kad ispalish ceo okvir, cev mozesh da vezujesh u mashnu. Madjarski, rumunski, bugarski i cheshki modeli su djubre.

Ne nego cesh ti meni da kazesh...jesi ikad ispalio metak iz bilo koje pushke?
Ne prichaj o stvarima o kojima nemash pojma.
SAIGA bugarska kompanija???? Idi malo googlaj...
Pitaj muje i ustashe koliko su grebali da se dochepaju nashih automata M70.
Ako se secash, koristili su madjarske kanturine koje kad ispalish ceo okvir, cev mozesh da vezujesh u mashnu. Madjarski, rumunski, bugarski i cheshki modeli su djubre.

Rade bugari klonove, baš kao što i beretu rade svi mogući. Iz neke zemlje bereta može biti super, u drugoj može da ti se raspadne, brigadir model recimo. I taj buharski klin uopćenije loš. Rumunski model ima očajno loše drvo. Zar nije do Hrvata je bio došao jedan deo kineskih AK-47, tako se bar pričalo, mada ja imam averziju prema tim kineskim modelima. Imam naravno i prema našem. Na terenu to očas posla zardja, a kad imaš slepljene okvire da ih brzo okrećeš i stavljaš onda posle nekog vremena cevi baš i nije dobro. U svakom slučaju hvala na interesovanju i drago m ije ako si nešto novo naučio. Znaš, neke stvari se ne nauče googl-anjem.

M70 je krš, to se prodavalo onim plemenima u Africi koja su ratovala. U praksi to se raspadne posle odredjene količine metaka. Plus što zardja očas posla. I zastava je imala verzijusa dobošem i to kažu da je bila dobra automatska puška, ali ja sam je samo video, ne i pucao iz nje.

TO što si ti video(očigledno samo na TV-u) ''sa dobošem'' je PM !! Isto što i AP,samo sa malo dužom cevi i nožicama..Neki su uzimali doboše i stavljali ih na AP...M-70 je odlična puška,ne rđa ako nije oštećena i ''ne raspada'' se. Dešavalo se da otkaže rafalna paljba, ali to je posledica, samo i jedino, nečišćenja cevi.Sagorevanje nataloženog čvrstog ostaka začepi gasni cilindar. O Kineskim,Rumunskim,Bugarskim i ostalim puškama na platformi AK-47, neću ni da raspravljam. M-70 nije puška koju možeš da trpaš u isti koš sa gorepomenutim, i to svi znaju.....
Zato mislim da ćeš i ti nešto da naučiš čitajući ovo...:ok: Pozdrav!

Rade bugari klonove, baš kao što i beretu rade svi mogući. Iz neke zemlje bereta može biti super, u drugoj može da ti se raspadne, brigadir model recimo. I taj buharski klin uopćenije loš. Rumunski model ima očajno loše drvo. Zar nije do Hrvata je bio došao jedan deo kineskih AK-47, tako se bar pričalo, mada ja imam averziju prema tim kineskim modelima. Imam naravno i prema našem. Na terenu to očas posla zardja, a kad imaš slepljene okvire da ih brzo okrećeš i stavljaš onda posle nekog vremena cevi baš i nije dobro. U svakom slučaju hvala na interesovanju i drago m ije ako si nešto novo naučio. Znaš, neke stvari se ne nauče googl-anjem.

Te stvari se uche u praksi.

Zastava M70 je rame uz rame sa Ruskim AK47. Za razliku od drugih klonova, u Zastavi sve shto se proizvede za vojni program, prolazi kroz rigorozne testove. Za pochetak, raspitaj se malo o ovom shto sam rekao. Sem toga, izgleda ubedljivo najbolje u poredjenu sa svim AK47 klonovima.
Svaka pushka rdja ako je neodrzavash ukljuchujuci i M16A2, M4, M16A4 koji po mom mishljenju imaju najsiromashniji brunir.
Hrvati su uvozili madjarske kalashe a bilo je neshto i rumunskih.
Kineske su uvozili shiptarski teroristi na KiM.

P.S. Ti se malo shebala , kaj ne...?

TO što si ti video(očigledno samo na TV-u) ''sa dobošem'' je PM !! Isto što i AP,samo sa malo dužom cevi i nožicama..Neki su uzimali doboše i stavljali ih na AP...M-70 je odlična puška,ne rđa ako nije oštećena i ''ne raspada'' se. Dešavalo se da otkaže rafalna paljba, ali to je posledica, samo i jedino, nečišćenja cevi.Sagorevanje nataloženog čvrstog ostaka začepi gasni cilindar. O Kineskim,Rumunskim,Bugarskim i ostalim puškama na platformi AK-47, neću ni da raspravljam. M-70 nije puška koju možeš da trpaš u isti koš sa gorepomenutim, i to svi znaju.....
Zato mislim da ćeš i ti nešto da naučiš čitajući ovo...:ok: Pozdrav!

Nisam to video na tv i nisu bile nožice. Jes, ja video da se jedna raspala tokom rafalne paljbe.

Te stvari se uche u praksi.

Zastava M70 je rame uz rame sa Ruskim AK47. Za razliku od drugih klonova, u Zastavi sve shto se proizvede za vojni program, prolazi kroz rigorozne testove. Za pochetak, raspitaj se malo o ovom shto sam rekao. Sem toga, izgleda ubedljivo najbolje u poredjenu sa svim AK47 klonovima.
Svaka pushka rdja ako je neodrzavash ukljuchujuci i M16A2, M4, M16A4 koji po mom mishljenju imaju najsiromashniji brunir.
Hrvati su uvozili madjarske kalashe a bilo je neshto i rumunskih.
Kineske su uvozili shiptarski teroristi na KiM.

Nisu Albanci uvozili, već je jako puno oružja stiglo u Albaniju dok su bili slizani sa Kinezima. Posle je to oružje tokom nereda odnošeno iz kasarni, a koliko je toga završilo na Kosovu, a odatle po okolnim zemljama, Bog sveti zna.
Odlično, posle raspada M 70 komandant korpusa reče doslovno "ove naše puške nisu ni za ****, to i onako prodajemo afričkim plemenima, a cev se raspadne psole 100 metaka za redom". Meni to dovoljno,
pre ću da sesetrim šta rekao on nego to što kažeš ti...

Nisu Albanci uvozili, već je jako puno oružja stiglo u Albaniju dok su bili slizani sa Kinezima. Posle je to oružje tokom nereda odnošeno iz kasarni, a koliko je toga završilo na Kosovu, a odatle po okolnim zemljama, Bog sveti zna.
Odlično, posle raspada M 70 komandant korpusa reče doslovno "ove naše puške nisu ni za ****, to i onako prodajemo afričkim plemenima, a cev se raspadne psole 100 metaka za redom". Meni to dovoljno,
pre ću da sesetrim šta rekao on nego to što kažeš ti...

Mislim da greshish...ko zna shta je tebe zapalo.
M70 je odlichna pushka.
Ameri su ih uvozili masovno i to korishcene iz ratova u HR i BiH...naravo, preradjen mehanizam u poluautomat.
...vishe i nemozesh da ih nadjesh. RASPRODATO!
Pitam se zashto?
Ima tu i kineskih i rumunskih i bugarskih modela ali...

Lepo sam ti rekao, testirao sam sve i svashta, punim svoju municiju, visim non stop u streljani...znam shta pricham.

Mislim da greshish...ko zna shta je tebe zapalo.
M70 je odlichna pushka.
Ameri su ih uvozili masovno i to korishcene iz ratova u HR i BiH...naravo, preradjen mehanizam u poluautomat.
...vishe i nemozesh da ih nadjesh. RASPRODATO!
Pitam se zashto?
Ima tu i kineskih i rumunskih i bugarskih modela ali...

Lepo sam ti rekao, testirao sam sve i svashta, punim svoju municiju, visim non stop u streljani...znam shta pricham.

Na jednoj stvari se izvinjavam, nije mi rekao komandant korpusa već brigade, moja omaška. Ja ne idem u streljanu, ono što znam, na konto rdjanja, je da kad prenoćiš prvo jutro na terenu u planini posle satima pušku čistiš čamovim dašcicama od rdje pre nego je nauljiš. Izeš ti to, samo da kažem...čak smoi i izolir traku koristili italijansku da lepimo okvire, zadomaću je starešina čično rekao "baci to sranje". Isto je bilo i sa baterijama i još nekim drugim stvarima. Cenim ja domaće, ali cenim i kvalitet.

Back