Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.984
Kopaj i dalje...pojaviće se neka sa novim nick-om, kao zainteresovana!Kad te odbija forumašica ostaje ti samo masturbacija...
Jer kad stigneš do foruma sve rezerve su potrošene i moraš kopat nanovo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kopaj i dalje...pojaviće se neka sa novim nick-om, kao zainteresovana!Kad te odbija forumašica ostaje ti samo masturbacija...
Jer kad stigneš do foruma sve rezerve su potrošene i moraš kopat nanovo![]()
Draško SimikićŠta to čitaš? Lepo rečeno...!
"Beskorisno je biti blistav,da, razumem.
Vise nego beskorisno.Stetno. Kada neki blistav lik pokusa da zavede neku zenu, ova ima utisak da ulazi u takmicenje. Oseca obavezu da i sama zablista. Da se ne daje bez opiranja. Dok je beznacajnost oslobadja. Lisava je obaveze predostroznosti. Ne zahteva nikakvo prisustvo duha. Cini je bezbriznom i, samim tim, lakse pristupacnom."
Hoces da se smuvamo? Ako njesi zenjena? gde bi shcela na medeni mesec?Odlično. Samo bi boldovano obrisala.![]()
,,, ajmooo forumska svadba,,,Hoces da se smuvamo? Ako njesi zenjena? gde bi shcela na medeni mesec?
oces biti kum?,,, ajmooo forumska svadba,,,![]()
,,,eto meni povoda da se navrnem u NS,,,oces biti kum?
ce kuma opet da toliko srche od supu smeta ozvucenje?,,,eto meni povoda da se navrnem u NS,,,
,,,/koja li moja mudrolija/,,,![]()
,,, opet,,,iiii , koliko puta ću je udajemo,,,ce kuma opet da toliko srche od supu smeta ozvucenje?![]()
Ona je fenomenalna. Izdala je knjigu sad, a pismena je i ima sta da kaze.Objasnila
Da li je bolje hebati ili biti heben, to je pitanje.![]()