Mudrolije - saveti

Jaooo...moram zapisati dok nisam zaboravila ovu genijalnu moju mudroliju koju sad rekoh koleginici uz kavu

Muški pisci treba da pišu o svemu drugom osim o ljubavi.
Treba im tačno zabraniti!
Žene to pročitaju i žive shebane celi život.
A aj realno , to što su neki tamo muškarci malo drukčiji od većine napisali, znaš ti koji je to procenat muških, pa to ti je 10 na minus petu, heeej ????

Jaooo...moram zapisati dok nisam zaboravila ovu genijalnu moju mudroliju koju sad rekoh koleginici uz kavu

Muški pisci treba da pišu o svemu drugom osim o ljubavi.
Treba im tačno zabraniti!
Žene to pročitaju i žive shebane celi život.
A aj realno , to što su neki tamo muškarci malo drukčiji od većine napisali, znaš ti koji je to procenat muških, pa to ti je 10 na minus petu, heeej ????

Imam ja druga, dao se u pisce, ali vidi se i dalje taj neušlifovani stil pisanja. Ja sam odlučio da svu svoju mudrost i talenat posvetim mojoj ženici. Ranije sam pisao pesme, a sad samo puštam reči da same dolete do nje. Jednom mi je samo rekla: kako tako sve pravilno radiš?

Kazu " suprotnosti se privlace",ne bih rekao da je to 100% tacno :think:

Kazu " u zdravom telu zdrav duh" ni to nije tacno ,poznavao sam onemocale ljude ,bolesne ,koji su bili na visokom duhovnom nivou ..moj bivsi duhovnik je rekao da je ta izreka cist satanski izum .

Не бележи своја добра дела, јер ако их забележиш, брзо ће избледети, ако их пак заборавиш, биће уписани у вечност.
Свети Владика Николај

Back