Mudrolije - saveti

slika.jpg

Sve sto ste ikad pomislili ili shvatili o ljubavi ili seksu, a niste smeli nikom da kazete, sad napisite ili cutite do groba:sad2:

Imajte na umu da ce ovu temu citati i mladi, stariji, stari, nesrecni i srecni, tako da ako je ikako moguce pokusajte da budete normalni:lol:

Odlicno znam da su forumasi bistre osobe, ( ne zezam se, stvarno tako mislim), i neka svako napise sta misli bilo ozbiljno bilo kroz zezanje.

Na temi su dobrodosli svi, i strejt, i gej, bisex, dakle- svi.

Seks je jedno od najzdravijih, najlepsih i najprirodnijih iskustava koje novac moze kupiti:lol:

- - - - - - - - - -

Za zene, najbolji afrodizijaci su reci. G tacka je u usima. Onaj ko je trazi ispod, samo gubi vreme.

Potpuno tocno. Kada sam bio srednjoskolac, lutao sam u tim vodama i odnosima. Dok me jedan deka, sa iskustvom, nije naucio i poducio.
Kaze unuk: samo laskaj, to ne kosta nista, a svaka zena se dozivi kao kraljica sa ushicenjem. Zenama/devojkama, fali paznja, neznost, lepa rec, koja i "gvozdenu utvrdu otvara".
Od kada sam implementirao ove mudre misli, sexualni zivot mi je procvetao. Pare NISU VAZNE, normalnim zenama. I ako im je masna kosa, rascupana, kazite im kako je dobro naspanovala.
Stalno laskajte, kako je sredjena, uredna, trendi, i ako je sva "nikakva". Uspeh zagarantiran. Za savjete uplatite mi neku donaciju........

Back