Mudrolije - saveti

Iskoristi priliku ili se obogati, ili znanjem pa ces proci stoput gore od onogoga sto se samo obogatio. :D
Tako da, tri pravili za pridrzavanje, uvjek budi posten, ne kradi, vec samo uci uci i uci, na kraju ce ti se samo pokazati, i doguraces ovako kao ja da sedim u advokatcskoj kancelariji sa dobrom platom i sekretaricom, dok nam direktor ladi hjaja na Havajima.
Odnosno,
Nije bitno koliko si ti to zaista zadovoljan jer uvek ces se kajati 'kako neki mogu bolje a ja i zuga ni na more'

"Savršena ljubav isključuje strah. Tamo gde postoji ljubav ne postoje zahtevi, očekivanja, zavisnost. Ja ne tražim da me učinite srećnim; moja sreća ne zavisi od vas. Ako morate da me napustite, neće mi biti žao samog sebe; izuzetno mi prija vase društvo, ali ja se ne vezujem za vas. Ja uživam u vašem društvu na temelju nevezanosti ne uživam ja u vama, to je nešto veće i od vas i od mene, nešto što sam otkrio, neka vrsta simfonije, neka vrsta orkestra svira u vašem prisustvu. Ali, kad odete od mene, orkestar ne prestaje da svira. To je orkestar širokog repertoara i nikad ne prestaje da svira."

Antoni de Melo

644447_4694815893583_350112222_n.jpg

kakveretchi ovoje sve:rumenko:

Back