Mudrolije - saveti

Life always finds a way.

tumblr_lz3lylatH91r78ksro1_500.jpg

Kažu da čovek treba samo tri stvari da bi bio istinski srećan u ovom svetu: nekoga da voli, nešto da radi i nešto čemu će se nadati."

T. E. Bodett

Ако се љубав не узвраћа, ако ради по обавези и ако се испостави да је нада варава шта онда, да ли је ће несрећник и даље бити срећан? ....... по Хинду то су све прилепци материје која омета.

Антон, иако ометен ришћанством објаснио је како бити срећан..Tреба бити срећан, моћ садашњег тренутка је кључна. Све док се постављају услови који се требају испунити човек срећан неће бити. А живот пролази.

Ако се љубав не узвраћа, ако ради по обавези и ако се испостави да је нада варава шта онда, да ли је ће несрећник и даље бити срећан? ....... по Хинду то су све прилепци материје која омета.

Антон, иако ометен ришћанством објаснио је како бити срећан..Tреба бити срећан, моћ садашњег тренутка је кључна. Све док се постављају услови који се требају испунити човек срећан неће бити. А живот пролази.
Da, ali zivotni moto koji sam napisala odnosi se upravo na sadasnjost. Bar sam ja tako razumela.
Razumem i tvoje objasnjenje koje je takodje tacno, takvih varijanti postoji jos ali to nije sreca, kao sto si i sam naveo.

Уколико је истински срећан ове две силе не би требало да су у супротности. Одвајкада мисао плиме потврђује осет пацифичке осеке.

Back