Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
“Ako hoćeš da izgradiš brod, nemoj da okupljaš ljude da ti nabave drvo,
pripreme alat ili da obavljaju raznorazne poslove i zadatke, već probudi
u njima čežnju za nepreglednim dalekim morima. ”
Neki su dani stvoreni za sutra, neki ne, ali ono sto cemo raditi sutra je stvoreno samo za danas, jer uvek bas ono i radimo za sutra. Taj sutrasnji dan dodje, i ponasamo se kao da nikada to nismo ocekivali, dok juce smo samo pricali o tome. Lepota zivljenja je u tome da bandere i oblaci se pomeraju, kada stanemo tada bandere... stoje, a oblaci... budu onakvi kakvi zelimo da budu.
" Ne za*ebavaj se s njenim osećanjima, druže. Iz iskustva ti kažem. Ispočetka ti bude svejedno koliku dozu razočarenja ćeš joj dati, igraš se s njom, lomiš je. A i ne osetiš koliko ti se uvlači pod kožu, i koliko ti postaje bitna. I tek onda, kad bude kasno, kad uključi razum, shvati i ode, ti ostaneš s*eban i sam. I shvatiš da si ispustio pravu iz ruku. I koliki si kreten bio... A mogao si drugačije. " ♥
"Takve kao ti se ne ostavljaju. Nikad. Ali ipak sam otišao jednog dana. Naime, to je ono što mi, mangupi muškarci, često činimo bez razloga. Ona nije poslala vojsku za mnom, iako sam itekako zaslužio da budem prebijen. Istina, tražila me je još dugo i zbunjeno, a onda je odustala. Malena oficirka je izgubila bitku života, ali ja sam izgubio rat. " ♥
" Valjda si mi počela nedostajati. Valjda sam čuo neku našu staru pjesmu, valjda su te uspomene vratile nazad. A toliko vremena sam te zaboravljao i pamtio. Puštao te i vraćao ti se. Počinjao ispočetka, vraćao se na staro. Učio da te zaboravim i budio uspomene. Toliko puta prihvatio da nam nije bilo suđeno, a opet, za jedan više put, pustio da ti se opet nadam. " ♥