NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ne donosi odluke kad si nenaspavan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta naša priča, nikad nije završena. Smiješno je, ustvari, nikad zaista nije ni počela, a ipak, u mojoj glavi izmijenjalo se dovoljno proljeća i zima sa tobom za dva dobra života. I svako malo odlučim mijenjati život u korijenu, pa stavim tačku na tu priču... Već sutradan tu istu tačku vidim kako lagano blijedi u tvojim očima. I priča počinje ponovo ...
M.Antić
sta se bechis?
pa ono nije upućeno tebi. ono je citat čika Antića...
a odgovoriću ti kad već pitaš. nije mi se desilo
Da li si nekad nesto toliko zeleo da ti pripadne muka, i na kraju, kad to dobijes, setis se koliko ti je to puta preselo, kroz koliko muke si prosao....da te na kraju boli ***** za to sto si zeleo, i na kraju dobio... pa na kraju sve oteras u pizzdu materinu, okrenes se i odes?
ne mogu shvatiti da to neko može da uradi !?
toliko se trudiš, presedne ti toliko puta (ali mnogo puta moraš pasti da bi naučio hodat i kasnije trčat) ali se i dalje trudiš? onda to dobiješ, i šta? odustaneš?
pa to onda nije bila želja, nego hir. ako znaš koliko truda si uložio onda je valjda normalno da za tebe to nema cenu i da to nikad ne bi ispustio, inače pljuješ sebi u lice....
najlakše se okrenut i otić, to rade kukavice.

toliko se trudiš, presedne ti toliko puta (ali mnogo puta moraš pasti da bi naučio hodat i kasnije trčat) ali se i dalje trudiš? onda to dobiješ, i šta? odustaneš?
pa to onda nije bila želja, nego hir. ako znaš koliko truda si uložio onda je valjda normalno da za tebe to nema cenu i da to nikad ne bi ispustio, inače pljuješ sebi u lice....
Ја сам се лично чекао једну девојку дужи временски период, не буквално чекао није ни битно, поента је битна, а то је да сам после свега тога, када сам био најближе ''циљу'' ајде тако да кажем, просто сам се окренуо и отишао, није ми више било битно, просто сам се охладио као кад челик грунеш у воду...
Иначе није кукавица онај који се попео до врха па отишао јер му није било занимљиво, него онај ко није ни пробао..
Иначе моја поука гласи: не веруј никоме, и ослањај се само на себе у животу.
ok, ali ja pišem o pravoj ljubavi. ne o udaranju recki...
to što ti pišeš je hir da imaš tu devojku, kad si shvatio da je tvoja nije ti interesantna, to nije ljubav.....
A sudbina je preko puta
u nekim drugim rukama
i ja je cekam da dodje
i na moja vrata
mozda sutra, mozda nikada...

- Kuc - Kuc .
- Ko je ?
- Ljubav
- Šta hoćeš ?
- Da ponovo vjeruješ u mene
- More marš u ***** materinu!
![]()