gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
ili skačeš i boriš se, ili ćutiš i nepostojiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem dalje, naravno. Krećem sam, baš kao i uvek. Okružen ljudima koje nije briga, ili ih je briga samo za ono što je njima važno. Idem sam jer ja to mogu, jer ja to znam, jer to sam već prošao, čak i gore od toga.
Tako i ja, ne mogu naci zenu pa cu poceti bezati od zene koliko brzo mogu najvise zakoraciti. Poenta je bezati od onoga sto te nece, jer kad te nece ni ne treba ti.
ja uopste ne mogu da verujem. daj se prizovi k svesti
ne smeta, samo se pitam gde sam pogresila, mislim... sta se desilo...
ozbiljno ti kažem, nismo deca.
na stranu sve, znam ja i sam da nekad preteram, ali radim to svesno.
neću se predati bez borbe, odustati može svako. ja mislim da ti negde nesvesno to i prija. ne mislim da osećaš bilo šta
ja sam ti reko da ja nikad nisam pogazio reč, da sam stvarno hteo otići ja bi otišo. veruj mi da ne poznaješ osobu sa jačim karakterom.
ali ti si toliko drugačija od drugih. jednostavo se izdvajaš. ne pada mi na pamet da odustanem osim ako mi ti to ne tražiš.
ali dok ti glumiš budalu ovde i ja ću![]()
Nemas ti karakter jak, ti zelis otici ali ne mozes. Vise optimizma bratac, verujem da ces vec sutra upoznati zenu koju ces moci na sve nagovoriti. Samo budi frajer.