Mudrolije - saveti

295001_406040112747393_163498050334935_1493225_2038363385_n.jpg

Ja nisam poseban. Običan čovek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni, i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari, uspeo sam slavno kao i svi koji su ikad živeli. Voleo sam svim srcem i dušom, a za mene to je uvek bilo dovoljno.

ROSE

Svaki susret između dva bića na ovom svetu jer međusobno pozleđivanje. Pođi sa mnom, ja sam svestan toga zla i bićeš sigurnija sa mnom nego sa bilo kim drugim; jer ja činim zlo kao i svi drugi; ali, za razliku od drugih, moja ruka je sigurna.

Vikont Medardo od Teralbe :zaljubljena:

Ne vjeruj ženama, prijatelju. Smij se obećanjima i zakletvama. Žene samo naizgled čuvaju ljubav, ali su okružene nevjerstvom koje poprima njihov oblik... Ne zaboravi da je Iblis uz pomoć žene protjerao Adama iz raja. Ako se jednog dana zaljubiš, ponijet će te taj osjećaj. Bit ćeš očaran...

Šah Šehrijar

Ne vjeruj ženama, prijatelju. Smij se obećanjima i zakletvama. Žene samo naizgled čuvaju ljubav, ali su okružene nevjerstvom koje poprima njihov oblik... Ne zaboravi da je Iblis uz pomoć žene protjerao Adama iz raja. Ako se jednog dana zaljubiš, ponijet će te taj osjećaj. Bit ćeš očaran...

Šah Šehrijar

jeste jeste, zene ce vam odgrizu ****** ako niste dobri:mrgreen:

Back