Mudri predsednik Aleksandar Vučić

Ganfajter

Stara legenda
Poruka
84.961
nas najboljli presednik alehsandar vucic
je jos jednom pokasao celom regijonu a i svetu
da je on veliki drzavnik jer dok se svi istrcavaju sa izjasnjavanjem o ukrajinskom pitanju
on mudro ceka da vidi na koju stranu ce prevagnuti.

to je samo jos jedan u nizu mudrih poteza naseg alehsandra vucica
na kome nam zavide svi
jer sto on moze niko ne moze !
da li se slazete ?

Sir Yes GIF by DefyTV

Зашто би наша власт (било која да је) морала да истрчава? Кад прође пар дана, лакше је истаћи неки неутралан став.
Bojim se da neutralan stav ne bude 2000 dolara kubik ruskog gasa,valjda ce Putin imati milosti...

Bojim se da neutralan stav ne bude 2000 dolara kubik ruskog gasa,valjda ce Putin imati milosti...
Нека буде колико хоће. Не знам ни да ли је Минск признао републике.
Поштен став би морао бити да разумемо разлоге руске интервенције. Реалност је да то не можемо званично ни тако рећи.

Постоји ли начин да се задржи неутралност? Мислим права, не ова о којој тртљају политичари.
Уважавање неутралности потиче од снаге а не од права.

Колико ми имамо снаге и колико смо самостални... Ништа извесно, врло подложно дискусији.

Precednik ceka jos malo da vidi da li ce se nesto kojim slucajem promeniti na terenu... Smislja govor... Naravno da ce odabrati svoju vlast i svoj narod... Znaci nece uvesti nikakve sankcije Rusiji, jer njegova vladavina ne zavisi od EU, vec od sluzbe i naroda..On ce i bez EU i sveta i pod izolaciom i sankcijama vladati ovim narodom godinama... Nema za njega u tom smislu zime... A ako bi pristao da uvede sankcije izgubio bi veliku podrsku naroda, to bi ga jako pogodilo, osetio bi se manje mocan, dakle od toga nema nista budite sigurni...Ako on uvede sankcije Rusiji ja cu napustiti ovaj forum zauvek, neka vam ovaj post bude dokaz da me se otarasite...

... Znaci nece uvesti nikakve sankcije Rusiji, jer njegova vladavina ne zavisi od EU, vec od sluzbe i naroda.....

Е па могли су тако и Амери,
волели би ми и њих ко Русе,
него знаш и сам где се заебаше ....

А имали су таман разрађено тло, сви их волели,
кад они воле Аљбанце ...

Хахахаха, гудбај Грингоси, гудбај !

nas najboljli presednik alehsandar vucic
je jos jednom pokasao celom regijonu a i svetu
da je on veliki drzavnik jer dok se svi istrcavaju sa izjasnjavanjem o ukrajinskom pitanju
on mudro ceka da vidi na koju stranu ce prevagnuti.

to je samo jos jedan u nizu mudrih poteza naseg alehsandra vucica
na kome nam zavide svi
jer sto on moze niko ne moze !
da li se slazete ?

Zar on nije najpametniji, sve zna, prijatelj sa svima, svi ga se boje itd.? Pa onda zna sta da kaze u svakoj prilici, i trebao je zapravo PRVI da reaguje, i to javno, da ga ceo svet cuje.

Nego se p1zda sakrio, drhturi u mraku od straha i samo prebira da l' ce da ga srokaju ******i ili NATO banditi, posto je prevario i jedne i druge. A boji se i nas, ovdasnjih, nas je zapravo najvise prevario.

Inace bio sam danas u Klinickom centru, dosla silna policija, neki specijalci, blokirali Psihijatriju, ja reko' dovezli Vucica, koga ce drugog. Nisam ni znao da je krenulo oslobadjanje Ukrajine. Elem, neko mi rece da je AV u inostranstvu, pa ne znam koji bi drugi ludak bio sproveden pod tolikim obezbedjenjem. Ako neko zna interesujem me, pa neka podeli info.

...
Nego se p1zda sakrio, drhturi u mraku od straha i samo prebira da l' ce da ga srokaju ******i ili NATO banditi, posto je prevario i jedne i druge. A boji se i nas, ovdasnjih, nas je zapravo najvise prevario.
...

Сад ми није јасно,
увек га критикујете да се у све меша,
а кад нешто оћути,
ко мамлази молите за његов став.

Теби није јасно са чије смо стране ?

Прво треба да знаш које су стране у игри:
Нато против Русије.

Сад кад сам ти то осветлио
знаш ли сад са чије смо стране ?

Сад ми није јасно,
увек га критикујете да се у све меша,
а кад нешто оћути,
ко мамлази молите за његов став.

Теби није јасно са чије смо стране ?

Прво треба да знаш које су стране у игри:
Нато против Русије.

Сад кад сам ти то осветлио
знаш ли сад са чије смо стране ?

Ja znam na cijoj sam strani, a izdajnik eno kuka iz Monaka:

ВУЧИЋ из Монака напао српске медије: Подржавате Русију без икакве објективности​

A to znaci da se svrstao protiv mene. Bedni izdajnik.

A ti vidi na cijoj si ti strani. Cas odluke se vrlo priblizio.

Back