mucho macho

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
vim tamo tema o kolima, kao ženske se nešto izjašnjavaju koja kola oće za sebe ovo ono, a kako ja volim automobile, to mi dade povod da dam dopunsko pitanje...
mene interesuje u čemu, misim u kojim jelda kolima ti zamišljaš svog princa na belom konju, koji to auto ide uz tvog idealnog muškarca...?
jel mora ferari, neki bemve, il može i fića al da je šmeker, faca ? il nije šmeker ako nema bemve ?
pojasnite mi
misim ako nije problem potrudite se da budete ozbiljne, ako može bez sprdanja
hvala

moj sadasnji tip ih nema. kupice za par nedelja mini cooper ali do sada nije vozio, ziveo je u gradu u kojem mu nisu bila potrebna.
kad god smo isli negde ja sam vozila, njega bas i ne interesuju kola a to sto hoce nekako ide uz njega, meni su bas lepa jer volim kabriolete.

moj sadasnji tip ih nema. kupice za par nedelja mini cooper ali do sada nije vozio, ziveo je u gradu u kojem mu nisu bila potrebna.
kad god smo isli negde ja sam vozila, njega bas i ne interesuju kola a to sto hoce nekako ide uz njega, meni su bas lepa jer volim kabriolete.

nadam se da ti je tip mladji,posto se moj covek usinuo od promaje,al krov ne dize:confused:

ja to nikad ne znam jbg, ne zanimaju me kola
jedino primetim neki mali, pa tako lep crven ili zuti :zaljubljena: vako neki:
239936.jpg
, al to su uvek zenska kola
eto danas sam videla jedan prodaje se, i cak sam stala i gledala i opet sam zaboravila koji je..:neutral:

vim tamo tema o kolima, kao ženske se nešto izjašnjavaju koja kola oće za sebe ovo ono, a kako ja volim automobile, to mi dade povod da dam dopunsko pitanje...
mene interesuje u čemu, misim u kojim jelda kolima ti zamišljaš svog princa na belom konju, koji to auto ide uz tvog idealnog muškarca...?
jel mora ferari, neki bemve, il može i fića al da je šmeker, faca ? il nije šmeker ako nema bemve ?
pojasnite mi
hvala

Danasnji princevi nemaju jednog konja, nego moraju da imaju mnooooooogo konja, jel?
Kako bre Dee da budem ozbiljna :)

pojasnite mi
hvala
Ložim se na džipove... eto... posebno hamere i land rovere... ah defender....:zaljubljena:

pojasnite mi
hvala

Veliko porodicno, ne mora biti novo ni skupo ali da je uvek ispravno potpuno. Ne volim muskarce aljkave prema automobilu.

Back