Mtv VS Pink

Koje je vece sranje

• Mtv!!!!!!-GLOBAL CRAP

• Pink!!!-Српско срање

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ocean ne lupaj.
Oni sto slusaju Pink, samo za to i i kafanske narodnjake i znaju.
Jer tu muziku i textove kradu iz Turske i od ostale drage nam brace sa bliskog i dalekog istoka.
MTV je opet (u golbalu) orijentisan ka Americkoj muzici i zapadnoevropskoj (ovu drugu mozemo cuti samo na evropskim ograncima MTVa).
A i textovi pesama se i te kako razlikuju medjusobno (na MTVu) u odnosu na ovu narodnjastinu na Pinku (gde nasi domacini uz svaku pesmu seku vene zbog pesme koja ih podseca na njihovu draganu).

Ocean_state:
O jes it iz. Jeste ista je ciljna grupa. Oni shto slushaju Pink slushaju i Mtv.

Pa mozda delom ima istine ovde.MTV je sada sastavljen od programa koji je pola smece.
Cak recimo nemacki MTV je 90% smece,italijanski i ovaj adria su bolji.
U principu na MTV-u je preovladala crnacka hip-hop kultura koja je bar po meni u 90% slucajeva tesko smece.Narodnjaci sto rece kuliraza seku vene za dragom a ovi pevaju o gangsterima i zenama k_urvama.Ono sto je kvalitetno od te muzike moze se jedino videti na VH1 koji je takodje MTV-ov kanal,a na samom MTV u principu dobrih stvari ima na kasicicu.

Torrente-BG:
Pa mozda delom ima istine ovde.MTV je sada sastavljen od programa koji je pola smece.
Cak recimo nemacki MTV je 90% smece,italijanski i ovaj adria su bolji.
U principu na MTV-u je preovladala crnacka hip-hop kultura koja je bar po meni u 90% slucajeva tesko smece.Narodnjaci sto rece kuliraza seku vene za dragom a ovi pevaju o gangsterima i zenama k_urvama.Ono sto je kvalitetno od te muzike moze se jedino videti na VH1 koji je takodje MTV-ov kanal,a na samom MTV u principu dobrih stvari ima na kasicicu.
Meni je crnacka muzika super ali mi komercijalna muzika nije. RnB stari je super, SKA, Regge, Blues sve su to super zanrovi a ima ih i josh. Crnci su talentovani za to. Ovo sada je COMERCIAL u bukvalnom smislu te reci. Mtv sluzi samo za reklame. They got lower in one year, then comercial TV has in 25.

Ni blues ni jazz, nesto nalik na regge ponekad (vrlo retko) i uskoci.
Mada to je muzika koja danas i nije toliko popularana (narocito jazz), mnogo vise se pominje u knjigama kao neki stari pokret za koji svi znaju, ali nikoga ne interesuje.
Skoro je bila neka pesma od Flipsyde koja mi se svidela hip hopa.
Hip hop je relativno nova kultura koja i jeste potekla od crnaca (kao i jazz u skoro istim uslovima) na ulici koji su se skupljali oko buradi i pravili zurke, jer nisu imali para za diskoteke. Vremenom su dobijali sve vecu publiku i hip hop je poprimio svetske razmere. A nacin na koji pevaju, je tada predstavljao njihov nacin zivota, a danas to mladi samo prepisuju od njihovih uzora (kao sto je 50cent rekao u filmu: posle smrti 2Paca svi su zeleli da budu gangsta' reperi) i zato to nije toliko kvalitetno (narocito ne nama posto zivimo u etnicki skoro cistoj zemlji (dobro, Kosovo nam dodje nesto kao ghetto:lol: )).

Кулиража:
Mada to je muzika koja danas i nije toliko popularana (narocito jazz), mnogo vise se pominje u knjigama kao neki stari pokret za koji svi znaju, ali nikoga ne interesuje.
Hip hop je relativno nova kultura koja i jeste potekla od crnaca (kao i jazz u skoro istim uslovima) na ulici koji su se skupljali oko buradi i pravili zurke, jer nisu imali para za diskoteke. Vremenom su dobijali sve vecu publiku i hip hop je poprimio svetske razmere. A nacin na koji pevaju, je tada predstavljao njihov nacin zivota, a danas to mladi samo prepisuju od njihovih uzora (kao sto je 50cent rekao u filmu: posle smrti 2Paca svi su zeleli da budu gangsta' reperi) i zato to nije toliko kvalitetno (narocito ne nama posto zivimo u etnicki skoro cistoj zemlji (dobro, Kosovo nam dodje nesto kao ghetto:lol: )).
Jes zivimo u etnicki cistoj zemlji malo sutra. Gde ti zivis? Poshto ja zivim u Beogradu(na periferiji) i u kraju imamo 3 velike cigan male. A mi smo mesovita nacija i ima i Madjara na severu, cigana svuda i ovih ostalih ima dosta. Tako da ne moze se reci da smo etnicki cisti.

Кулиража:
on je tako pametan.

Jao, nemoj me terati da se raspravljam o necemu, cemu nije mesto ovde.
Zivo zanima koji su to "ostali".
Normalno je da ima nesto Madjara na severu jer je blizu granica.
Cigana ima svugde, ali im je broj zanemarljiv u odnosu na ostatak stanovnistva. I rekao sam "SKORO" sto se prilicno razlikuje od potpuno ili apsolutno.
A sad uporedi nasu zemlju sa jednom Amerikom gde ne samo sto imas razlicite nacije, vec i vrste ljudi (da ih tako krstim). I belih i crnih i zutih i nesto malo crvenih po rezervatima sto nisu uspeli da istrebe. I onda svi tako zbrckani se jos dele po nacionalnosti i veroispovesti.
E to ti je etnicki izmesana zemlja. A mi sa sakom Madjara i dve sake cigana (od kojih saka i 4/5 zive u kartonskim kutijama) i jos poneko ko upadne smo prilicno etnicki cisti. A imamo i jednu dominantnu naciju, religiju (koju svako razlicito postuje, ali se po njoj vodi kada gleda u kalendar), jezik itd.....i sta ces vise.
Toliko za ovaj off.
@hoklica
Jel' to ima neko preneseno znacenje ili samo onako...konstatujes?! :wink:

Кулиража:
Jao, nemoj me terati da se raspravljam o necemu, cemu nije mesto ovde.
Zivo zanima koji su to "ostali".
Normalno je da ima nesto Madjara na severu jer je blizu granica.
Cigana ima svugde, ali im je broj zanemarljiv u odnosu na ostatak stanovnistva. I rekao sam "SKORO" sto se prilicno razlikuje od potpuno ili apsolutno.
A sad uporedi nasu zemlju sa jednom Amerikom gde ne samo sto imas razlicite nacije, vec i vrste ljudi (da ih tako krstim). I belih i crnih i zutih i nesto malo crvenih po rezervatima sto nisu uspeli da istrebe. I onda svi tako zbrckani se jos dele po nacionalnosti i veroispovesti.
E to ti je etnicki izmesana zemlja. A mi sa sakom Madjara i dve sake cigana (od kojih saka i 4/5 zive u kartonskim kutijama) i jos poneko ko upadne smo prilicno etnicki cisti. A imamo i jednu dominantnu naciju, religiju (koju svako razlicito postuje, ali se po njoj vodi kada gleda u kalendar), jezik itd.....i sta ces vise.
Toliko za ovaj off.
@hoklica
Jel' to ima neko preneseno znacenje ili samo onako...konstatujes?! :wink:
A Kinezi? A pritom Amerika ima 200.000.000 stanovnika a Srbija 9.000.000 pa tako da ne moze to da se poredi. Mi smo bass bass mesana drzava.

Back