Mts prigovor na racun

Vanesa40

Početnik
Poruka
3
Zdravo,

Mojoj mami je danas stigao racun za mob. telefon 11.580 din, a uglavnom je placala nesto oko 1440, za odredjeni paket. Inace nije koristila internet osim kada je razgovarala preko Vibera sa rodjakom u inostranstvu. Znam zasigurno da osim koriscenja Vibera nista drugo nije koristila.Evo vec par godina od kako koristi pametan tel i nikada joj racun nje bio veci od ugovorenog.

Da li ste imali iskustva sa mts-om kada su neosnovano visoki racuni u pitanju i da li moze stopostotno da se vidi u listingu kako su potroseni ti 16 518 mega bajti? Da li ste isli za prigovor u glavnu poslovnicu ili lokalnu?
Svaki savet dobro dosao, jer nismo nikada bile u oboj situaciji.Hvala svima unapred na pomoci.
Pozdrav:)

Zdravo,

Mojoj mami je danas stigao racun za mob. telefon 11.580 din, a uglavnom je placala nesto oko 1440, za odredjeni paket. Inace nije koristila internet osim kada je razgovarala preko Vibera sa rodjakom u inostranstvu. Znam zasigurno da osim koriscenja Vibera nista drugo nije koristila.Evo vec par godina od kako koristi pametan tel i nikada joj racun nje bio veci od ugovorenog.

Da li ste imali iskustva sa mts-om kada su neosnovano visoki racuni u pitanju i da li moze stopostotno da se vidi u listingu kako su potroseni ti 16 518 mega bajti? Da li ste isli za prigovor u glavnu poslovnicu ili lokalnu?
Svaki savet dobro dosao, jer nismo nikada bile u oboj situaciji.Hvala svima unapred na pomoci.
Mts su prevaranti najveci ,bezati od njih sto dalje!

Zdravo,

Aktiviran vas servis ,to prevaranti iz mts koriste ,uloziti zalbu i obavezno iskljuciti vas servis u poslovnici .

Mts su prevaranti najveci ,bezati od njih sto dalje!

Aktiviran vas servis ,to prevaranti iz mts koriste ,uloziti zalbu i obavezno iskljuciti vas servis u poslovnici .
Hvala na savetima?Danas sam bila u poslovnici gde je moja mama sklopila ugobor, ali bez nje nisam mogla da ulozim zalbu.Mora ona licno da dodje i iako am imala njenu licnu kartu nisu hteli da mi pomognu.Samo su mi rekli da je prekoracila internet.Pa naravno da je u pitanju internet i to10GB .Zena samo zna kako da pozove nekoga na Viber i to je to.Nisam znala da ne postoji listing za internet i sada znaci u njihovoj si milosti.
Nisam sigurna DarkMoon da sam Vas razumela oko iskljucivanja servisa.Sta to znaci aktivirsn servis? Da li mislite na iskljucivanje interneta?

Hvala na savetima👍Danas sam bila u poslovnici gde je moja mama sklopila ugobor, ali bez nje nisam mogla da ulozim zalbu.Mora ona licno da dodje i iako am imala njenu licnu kartu nisu hteli da mi pomognu.Samo su mi rekli da je prekoracila internet.Pa naravno da je u pitanju internet i to10GB .Zena samo zna kako da pozove nekoga na Viber i to je to.Nisam znala da ne postoji listing za internet i sada znaci u njihovoj si milosti.
Nisam sigurna DarkMoon da sam Vas razumela oko iskljucivanja servisa.Sta to znaci aktivirsn servis? Da li mislite na iskljucivanje interneta?
Ima ona usluga koja se placa 100 din, da skinu brzinu na neupotrebljivu kad se potrosi limit...

Znam MNOGE koji su otišli u Grčku na more i oduševili se što im fejsbuk radi :)
Ugl moja keva slabo razlikuje vajber od klasičnog pozivanja pa onda odere.

Stari ljudi su da im aktiviraš neki paket pripejd NIKAKO postpejd! Imaš sad i ove VAS servise koji pljačkaju po srbiji!

Ima ona usluga koja se placa 100 din, da skinu brzinu na neupotrebljivu kad se potrosi limit...
To je potpuno neupotrebljivo, skinu ti brzinu i bukvalno internet uopšte ne radi. Nije ni kao dajlap nego neka ultra mizerija. Jedino što te spase od lopova da nabiju račun. Svejedno telekom je teška prevara nikad više.

Znam MNOGE koji su otišli u Grčku na more i oduševili se što im fejsbuk radi :)
Ugl moja keva slabo razlikuje vajber od klasičnog pozivanja pa onda odere.

Stari ljudi su da im aktiviraš neki paket pripejd NIKAKO postpejd! Imaš sad i ove VAS servise koji pljačkaju po srbiji!

To je potpuno neupotrebljivo, skinu ti brzinu i bukvalno internet uopšte ne radi. Nije ni kao dajlap nego neka ultra mizerija. Jedino što te spase od lopova da nabiju račun. Svejedno telekom je teška prevara nikad više.
Hvala na odgovoru?Ne znam sta da radim, jer mama je pod ugovorom do decembra ove god. Ona je sada u takvom raspolozenju da bih najradije prekinula ugovor i presla na mob bez interneta. Ona za 6 god nije nikada dobila tolki racun tj. uvek je placala samo iskljucivo taj paket i nije ga prekoracila.Znam da i sada nije nista drugo dirala sem Vibera.
Hvala za savet?Mozda je to dobro ili da joj cak potpuno iskljuce internet.I tako do decembra dok ugovor ne istekne. Plasimo se da se to ponovo ne ponovi.

Back