Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 243.070
Данас кад сам био у MTS пословници доста незадовољних корисника је дошло да се жали на повећан рачун за услуге.
Јел упале рекламације за MTS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, samo pretnje tužbom. Pet puta sam bila, navodno mi isključe neke kanale za koje i ne znam da postoje a plaćam ih. I ništa, opet uvećan račun. E onda upadnem i kažem da sam angažovala pravnika da ih tuži, sa sve dokazima. Tek onda su momentalno isključili kanale za koje sam ih opominjala da ih ne koristim.Данас кад сам био у MTS пословници доста незадовољних корисника је дошло да се жали на повећан рачун за услуге.
Meni je uspelo pre godinu dana. Izracunali su mi nenormalno veliki iznos za internet u romingu.Данас кад сам био у MTS пословници доста незадовољних корисника је дошло да се жали на повећан рачун за услуге.
Meni resili prigovor......ali iz drugog cuga...prvi nisu ni konstatovali , ali postojala zabeleska i onda naletim na nekog ko me poznaje, ja ga ne znam doduse, ali vazno da on mene zna...i resili mi u roku od dan...nisam siguran da su mi sve vratili , ali i ne znam koliko je bilo....Данас кад сам био у MTS пословници доста незадовољних корисника је дошло да се жали на повећан рачун за услуге.
koja brzina?U parizu je trio paket na optici, telefon neograničeno, internet i televizija 20 evra mesečno. Toliko je standardno a na to idu popusti i akcije.
VAS servis ...lopovska posla ja sam isto imao problem i ulozio sam zalbu i vratili mi pare tj. odbili visak kroz racune i nikad vise postpejd i nikakvi ugovori i takve gluposti, sta ce mi ta robija.Meni je upalila. Naplaćivali su mi onaj VAP ili kako li već andrak pa sam istraživala šta je u pitanju, otkazala sve te gluposti koje sam navodno ja aktivirala. Vratili su mi pare kroz sledeći račun.
bio sam danas u poslovnici, i oni kažu da su nas obavestili putem sms-a, nema nažalost taj sms iz decembra ali svakako mi nisu poslali jasnu poruku tipa "Poštovani korišniče, od januara meseca doći će do povećanja MTS usluga, ukoliko želite možete raskinuti ugovor u roku od mesec dana"...koleginica je sacuvala taj sms i nigde ne piše nikakvo povećanje cena već neki link su ostavili na sajtu, na sajtu takođe je neka glupost i povoljnosti pisale. Ne daju da se raskine ugovor jer su navodno obavestili, milion ljudi je u poslovnici svi su popizdeli. Pisao sam žalbu ali je neće usvojiti pretpostavljam. Mi kako potrošači nemamo nikakva prava koliko vidim J nas ko kako stigne...Raskineš ugovor i odeš kod drugog provajdera. Zato ja za sve koristim pripejd a drugi broj mi je na ugovor za zvanje i internet. Taj broj bacam čim menjam.
Nego šta ću, ovo je bezobrazluk ali pravi.Tuži ih možeš i sam ne košta ništa imaš na internetu kako. U suštini čim podneseš tužbu oni promene ploču pa sve može, posle povučeš tužbu.