Quantcast

MSN - account problem

Gospodin Dacman divljak

Obećava
Banovan
Poruka
81
ne mogu da se konektujem na msn nikako i onda sam se konektovao preko programa mig33 (za mobilni telefon) i krenem da chatujem s nekim i odjednom mi on napiše recimo "iz bg" ja pitam "šta iz bg?" a on kaže "pa pito si me odakle sam" i tako stalno neko šalje poruke preko mog naloga a oboje smo konektovani i ja ne vidim njegove poruke..šta se to dešava i kako to da rešim?
 

Dacman banovan opet..JG!!

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
125
misliš na msn lite? probao, neće...nekako sam uspeo juče obrisao sam skroz msn i skinuo sa oficijalnog sajta i instalirao i uspeo sam da se ulogujem i onda sam se diskonektovao i ponovo pokušao da se konektujem i nisam uspeo...uvek pokazuje Error 81000306 jel zna neko u čemu je problem kako da rešim to???
 

mazai lunja

Početnik
Poruka
16
Instalirala sam windows i vracam sad sve sto sam imala i krenem da instaliram messenger na msn i stalno pokazuje da mi treba taj windows updete agent 5802469,mozete li mi reci sta je to, nesmem mnogo da cackam jer se ne razumem pa ako je nesto sto mi nije potrebno da nediram . postavila sam svoju temu gore al sam zatvorena jer ovde je tema ali nije ista nego slicna ako neko moze da mi odgovori..

jeste li zadovoljni moderatoru
 

Top