- Poruka
- 36.702

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da mi je znati šta ste toliko pisali na ovih 15 stranica
![]()
ja tebe ni pomenula nisam. msm, šta reći...![]()
a vidish da bi teo da ga uzmetemuchenici ne znaju sa zhenama i to ti je
![]()
![]()
![]()
vidim. a lepo mu rekoh još pre nekog vremena kako se dolazi do cilja![]()
![]()
oš da nas podučiš?![]()
Fale mi dva pistolja da te smuvam![]()
Voleo bi al nocas ne mogu![]()
![]()
pa...i muskarci to rade, i to jos kako, samo sto je u muskoj verziji jos jadnije kad krenu da te spopadaju, a ti lepo kazes da nema cemu da se nadaju....ok, kontam da ne ebes muskarce, al ne znam sto se tripujes u temama da su sve te stvari tipicno zenske...nisu u opste,muskarci samo vole da glume vise da su taf gajz dok ne dodje trenutak istine. a onda su uglavnom vece zene od zena...
Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..
ti si postavio pitanje i odgovorio na isto tako da ne vidim point teme ....
Laprdali kao i inace !da mi je znati šta ste toliko pisali na ovih 15 stranica
![]()
Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..