Мсм шта рећи...

vidim. a lepo mu rekoh još pre nekog vremena kako se dolazi do cilja :aha:

ochigledno nije skontao :hahaha1:

oš da nas podučiš?
lol.gif

nisi ti sposoban za te poduhvate
lol.gif

Fale mi dva pistolja da te smuvam
JC_flirt.gif

Voleo bi al nocas ne mogu
heart.gif

ajde sad idi z:lol:

pa...i muskarci to rade, i to jos kako, samo sto je u muskoj verziji jos jadnije kad krenu da te spopadaju, a ti lepo kazes da nema cemu da se nadaju....ok, kontam da ne ebes muskarce, al ne znam sto se tripujes u temama da su sve te stvari tipicno zenske...nisu u opste,muskarci samo vole da glume vise da su taf gajz dok ne dodje trenutak istine. a onda su uglavnom vece zene od zena...

shta, kao nisam :per:

Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..

ti si postavio pitanje i odgovorio na isto tako da ne vidim point teme ....

Неке ствари ми просто нису јасне.. Нпр, одрадиш неку акцију са девојком, и све фино, свима лепо, и као чућете се, она каже ''јави се некад'', ти се само насмејеш ни не одговориш уопште (ниси обећао ништа јелте), и она те сретне после неког времена и пита ''што ми се ниси јавио никад после онога?'' .. Мсм које је то питање? Одговор се сам намеће.. Мсм јел вам баш толико хитно да чујете то ''зато што ме боли ку*ац'' (у искреној варијанти) или ''па имао сам неке обавезе'' (код оних који лажу) ? И да ли уопште такве жене и мушкарце који дођу са тим питањем можемо сматрати паметним? Реално ко паметан ће да пита то, па јасно је..

pa dobro u principu zna se protokol jednokratne šeme
vidimo, se čujemo se i svi znamo kada...
a što pak tobože ona ne bi mogla ponovo da se javi zaista s pitanjem? ili onaj drugi?
možda joj se osladilo, možda ovo, možda ono...
nego baja je istreso fufu i kao završena priča
ne budi ograničen

Hoce kres shemicu.

Back